Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Panasonic Viera PZ800 Serisi

resim

42” (106cm) ekran boyutunda sektörün Full HD kalitesinde plazma üretebilen tek firması olan Panasonic, Viera PZ800 serisine 50”(127cm) ekran Full HD plazma TV’yi de ekleyerek rakipsiz bir ürün gamı sergiliyor.

Sunulan özellikler ve performans açılarından önemli özelliklere sahip olan Viera PZ800 serisi; plazma televizyon segmentinin en üst halkasını oluşturuyor. 1.000.000:1 yüksek dinamik kontrast, 100Hz. çift tarama ile net görüntü performansı, Digital Cinema Colour (Dijital Sinema Renkleri) ve Deep Colour (Derin Renkler) özelliğiyle gerçeğe en yakın renkler sunan ve Panasonic’in bugüne kadar yarattığı en etkileyici dizaynla tüketiciye ulaşan Viera PZ800 serisi ileri performansıyla fark yaratıyor.

Şık ve seçkin bir tasarıma sahip olan Viera PZ800 serisi, hızlı-hareketli görüntüleri yüksek bir netlikle ekrana getiriyor. Yeni Gerçek Siyah Sürüş sistemi ve geliştirilmiş görüntü işleme teknolojileri, olağanüstü derecede kıskandıracak siyahlar ve yüksek kontrast üretmek için birleştirildi. Özellikle hassas ışık ve gölge olan sahneleri keskin bir şekilde üreten Viera PZ800 serisi 1.000.000:1’lik dinamik kontrast özelliğini de sunuyor.

Bulunduğu mekana prestij kazandıracak kadar şık ve seçkin bir tasarıma sahip bulunan Viera PZ800, geniş renk üretimini sağlayan Digital Cinema Colour (Dijital Sinema Renkleri) özelliği sayesinde renkler sinema perdesindeki kadar gerçek, yüksek kontrast oranı sayesinde ise koyu tonlar daha yoğun olarak izlenebiliyor. Viera PZ800 serisinin görüntü kalitesinin ulaştığı seviye, milyonlarca rengin bir arada olduğu bir gün batımı, canlı ve farklı tonlarda manzaralar içeren bir belgesel veya aksiyonu yüksek bir futbol karşılaşması izlerken çok daha yüksek heyecan duymanızı sağlıyor.

Dünyanın geleceğine büyük önem veren Panasonic’te çevreye duyarlılık, tasarım aşamasından başlıyor. Kurşun içermeyen plazma ekranları, 100.000 saate kadar kullanılabilen geliştirilmiş panel ömrü ve daha az güç sarfiyatı için işlevlerinin arasına eklenen ECO modu, ‘çevreci Panasonic’in Viera üretimi esnasında dünyanın ve kaynaklarının korunmasına ne denli önem verildiğinin birer göstergesi.

PZ800 Teknik Özellikleri...

Full HD plazma televizyon
1.000.00:1 yüksek dinamik kontrast, 30.000:1 statik kontrast
100 Hz. çift tarama ile titreşimsiz net görüntü performansı
Çoklu görüntü PIP, PAP, PAT
Deep colour – geliştirilmiş renk tonlaması
Digital cinema colour – sinemanın gerçek renkleri
4 X HDMI, PC-IN bağlantı
Kurşunsuz ekran
Kozmetik güzellik
G11 Panel, 1920 x 1080 piksel çözünürlük
Akıllı resim yaratımı ile yüksek hareketli görüntü kalitesi
Viera Link ile kullanım kolaylığı
1080p sinyali destekleme modu
SD/SDHC kart slotu
V-Audio Surround Ses ile geliştirilmiş ses kalitesi...

Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: