Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

DreamScreen Akıllı LED ile TV keyfini Artırmayı Hedefliyor

DreamScreen
DreamScreen Akıllı LED
DreamScreen renkli LED aydınlatma kullanarak,ev sinema sistemini ayağınıza getiriyor.Kickstarter sayfasında,tepki veren arkadan aydınlatma sistemi olarak tanıtılan DreamScreen,insanların televizyon tecrübesini değiştirmeyi amaçlıyor.Görselleri yumuşatıyor,oyunların veya izlediğiniz içeriklerin daha etkileyici olmasını sağlıyor.HDMI desteği olan her boyuttaki televizyon ile uyumlu olarak çalışan DreamScreen, yarattığı etki ile, televizyonunuzu genişletiyor.60 FPS hızında tepkime göstererek ev sinema sistemi hissini sunuyor.HDMI video içeriğini analiz eden teknoloji,izleyiciye görselle uyumlu olarak piksel renklerini LED ışıkları aracılığıyla,televizyonunuzun arkasından veriyor.
DreamScreen Akıllı LED
DreamScreen Akıllı LED
Ev sinema sistemi tecrübesini en iyi sunan Video Modu, izlediğiniz film veya dizinin içeriğindeki dış taraf renklerini alarak, ekranınızda genişleme etkisi yaratıyor.DreamScreen içinde 3 farklı mod bulunmakta.Müzik Modu ise, LED ışıkların müziğin ritmine göre tepki vererek gösterilmesini sağlıyor.Ambiyans Modu,DreamScreen uygulaması sayesinde Bluetooth üzerinden ışıkların kontrol edilmesini sağlıyor.Bu sayede istediğiniz renkte aydınlatma elde ediliyor.
Akıllı LED ile TV keyfini Artırmayı Hedefliyor

Aynı zamanda sağlığınıza da yardımcı. İstatistiklere göre dijital ekranlar karşısında 2 saatten fazla vakit geçirirseniz,yüzde 90 ihtimalle dijital göz yorgunluğu çekme ihtimaliniz var.Karanlık ortamda izlenen televizyonun parlak ekranından, karanlık arka tarafa bir geçiş olmadığından, zıtlık yüksek oluyor. Bu da göz yorgunluğu riskini artırıyor,kontrast değerini azalttığından daha az göz yorulma ihtimali ile televizyon keyfini sunuyor.

HDMI bağlantısı ile çalışan DreamScreen, televizyon boyutlarına göre üç farklı boyutlarda sunuluyor. 35-45 inç ekran için 12 LED, 45-65 inç için 18, 65-80 inç için ise 23 LED parçasından oluşan paketler mevcut.Comcast, DirecTV, Xfinity,Apple TV,ChromeCast,Xbox,Playstation,Amazon Fire,Nexus Player, Wii, DVD ya da Bluray Player gibi birçok kablo bağlantısı ürünleriyle uyumlu...Kaynak: Kickstarter

Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: