Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Creative X-Fi SoundSytem i600

X-Fi SoundSytem i600,içinde bulunan dahili X-Fi ses işlemcisi sayesinde,iPod’unuzdan gelen sesin çok daha net ve berrak çıkmasını sağlıyor.
X-Fi SoundSytem i600,içinde bulunan dahili X-Fi ses işlemcisi sayesinde,iPod’unuzdan gelen sesin çok daha net ve berrak çıkmasını sağlıyor.Bunun yanı sıra 24 bit Crystalizer özelliği ile Mp3 ve Mp4 dosyalarının sıkıştırılması sırasında yaşanan kayıpları en aza indirirken ve CMSS 3D özelliği ile de çevresel ses elde edebilmenizi sağlıyor.

X-Fi SoundSytem i600 çok güçlü!130W RMS’lik güçlü subwoofer’ı ve 35W RMS’lik iki uydu hoparlörü ile toplam 200W RMS’lik güçlü bir ses çıkışın a sahip.Eğer iPod’unuz dışında başka bir dijital müzik çalar veya ses kaynağı bağlamak isterseniz,X-Fi SoundSytem i600 üzerinde bulunan Line-in girişi ile kolayca bağlantı yapabilirsiniz.Uzaktan kumandası,güçlü ses çıkışı,dahili X-Fi işlemcisi ve şık görünümüyle X-Fi SoundSytem i600 ile iPod’unuzun keyfini çıkarın.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: