Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Tanımlamanız nedir? HD ve SD karşılaştırması

Mükemmel resim ve ses için buradan başlayın

Tatiller, partiler, özel anlar veya sadece arkadaşlar ve aile ile geçirilen rahat zamanlar. Handycam mükemmel resim ve ses kalitesiyle bu özel anıları yakalamayı kolaylaştırır.

Sabit Disk, DVD, Memory Stick™ veya kaset? Kafanız karıştıysa paniklemeyin. Daha önce bir video kameranız hiç olmadıysa bile, doğru Handycam biçimini güvenle seçmenizde biz size yardımcı olacağız.

Ve eğer mevcut modelinizi yükseltme zamanı gelmişse, HD Handycam inanılmaz derecede gerçeğe yakın High Definition görüntü kalitesiyle sizi bir sonraki seviyeye çıkaracaktır. Gerçekten görmek inanmaktır.

HD ve SD karşılaştırması

High Definition

High Definition (HD), daha net ve gerçekçi bir resim sunmak için daha fazla satır ve piksel kullanır.

Yeni HDD ve DVD'li modellerimiz 1920 x 1080 piksel çözünürlükle Full HD kayıt yapar.

Standard Definition video kameralara göre beş kat fazla ayrıntı içerir. HD televizyonunuzdaki gerçeğe yakın ayrıntı ve kaliteden hayrete düşeceksiniz.

Ayrıca, HD Handycam® Blu-ray Disc™ oynatıcılar, PLAYSTATION®3 ve VAIO bilgisayarlar gibi diğer HD aygıtlarına sorunsuzca bağlanabilir.

Standard Definition

Standard Definition (SD), yıllarca televizyon seyredenler için oldukça tanıdıktır.

Hala canlı ve net görüntüler sunabilmekte ve çektiğiniz filmleri Standard Definition bir televizyonda oynatacaksanız, SD Handycam® oldukça ucuz bir fiyata muhteşem sonuçlar verir

.

Hangisi sizin için uygun?

Handycam DCR-SR210

Sabit Disk Sürücü (HDD)

Rahatlayın – tatiller ve daha uzun süreli seyahatlerde hayatta karşınıza bir kez çıkacak anları kaçırmak konusunda artık endişelenmenize gerek yok.

HDD Handycam®'in içindeki dahili sabit disk, ek kaset veya disk taşımaya gerek duymadan süper uzun kayıt süreleri sağlar.

Eve döndüğünüzde, saklama ve düzenleme için filmlerinizi Handycam®'den PC'nize aktarmak hızlı ve kolaydır.

HİBRİT modelleri çekim süresini isteğe bağlı Memory Stick™ kullanarak daha da uzatır.

Ayrıca arkadaşlar ve ailenizle paylaşmak için filmlerinizi video kameranızın dahili sabit diskinden Memory Stick™'e de kopyalayabilirsiniz.

Handycam HDR-UX19

DVD

Evde sinir bozucu bağlantılarla uğraşma endişesi olmaksızın mükemmel resimlerin keyfini çıkarmak isteyen herkes için son derece basit bir çözümdür.

Kompakt ve her yerde bulunabilir 8cm DVD disklere mükemmel resim ve ses çekin. Sonra diski çıkarın ve anında oynatmak için uyumlu bir oynatıcıya veya bilgisayarınızın DVD sürücüsüne takın.

HDD serisi gibi, DVD modellerinde de isteğe bağlı Memory Stick™ ile saatlerce ek kayıt süresi sağlamak için HİBRİT işlevi bulunmaktadır.

Ayrıca, HİBRİT Plus modelleri ek kapasite sağlayan dahili bellek ve isteğe bağlı Memory Stick™ ile çekim süresini daha da artırır.

Çekimden sonra bir PC'ye gerek olmadan çekilen görüntüleri doğrudan 8cm DVD'ye yazdırabilirsiniz.

Anılarınızı kolayca paylaşmak ve arşivlemek için güvence altına almanın en uygun yolu.

Handycam DCR-HC51

Kaset

Kalite, güvenilirlik ve kolaylıkla satın alınabilme: kaset günlük çekimler için hala en uygun kombinasyondur.

DV Handycam® her yerde bulunabilen kasetlere 90 dakikaya kadar çekim yapar.

Mini film yapma arzusundaysanız, PC'nizde ek işlemler için tam kapsamlı düzenleme çözümleri bulabilirsiniz.

HD görüntü kalitesine geçmeye hazır mısınız? HDV, daha fazla kontrol isteyen film yapma heveslileri için gelişmiş özellikler sunarken DV kaset koleksiyonunuzla da tam bir uyumluluk sağlar.

Handycam HDR-TG3E

Memory Stick™

Kaset yok. Disk yok. Oldukça kompakt Memory Stick™ Handycam®, istediğiniz gibi muhteşem görünen HD resim ve sesin keyfini çıkarmanızı sağlar.

Doğrudan HD televizyonunuza bağlayın, çekimlerinizi düzenlemek için PC'ye aktarın veya saklamak için DVD'ye yazdırın.

Ya da, Memory Stick™'i doğrudan VAIO PC veya PLAYSTATION®3 konsolunuza takın.

kaynak:Sony turkey
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: