Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

En iyi Ücretsiz Photoshop Programları 2024


Photoshop,fotoğraf düzenleme işlemleri için en popüler araçlardan biridir. Ancak, ücretli bir yazılımdır. Eğer ücretsiz bir alternatif arıyorsanız,aşağıdaki programlar işinizi görebilir: 


Photopea: Bu platform,web tarayıcılarında sorunsuz bir şekilde çalışır ve Flash oynatıcıya ihtiyaç duymaz.Fotoğraf düzenleme, renk ayarı, kesme, kırma,eski fotoğrafları yenileme ve siyah beyaz çevrimi gibi çeşitli seçenekler sunar.

Platform üzerinde birçok işlemi yapmak mümkün. Fırça efektleri, katmanlar, filtreler, karıştırma seçenekleri ve çeşitli düzenleme aracıyla her türlü işinizi görebilirsiniz. HTML 5 tabanlı bir web uygulaması olan Photopea sayesinde ihtiyacınız olan işlemleri ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz

Pixia: Oldukça kapsamlı ve donanımlı bir program olan Pixia,sunduğu seçenekler ve yetenekler ile birçok işlemi yapmanızı sağlar.sunduğu seçenekler ve yetenekler ile birçok işlemi yapmanızı sağlıyor. Japonca tasarlanan programın artık İngilizce versiyonu da var.


PhotoDiva: Yapay zekâ destekli efektler ve fırçalar ile görüntüleri daha etkili hale getirmenizi sağlar.Ayrıca uygulama,görüntü kalitesi iyileştirme, renk düzeltmesi ve şekillendirme özellikleriyle birlikte gelir.Ücretsiz bir kullanıma sahip olmasının dışında düşük sistem özelliklerine sahip bilgisayarlarda dahi etkili bir kullanım sağılıyor. Bu bakımdan da bilgisayarda herhangi bir ağırlık yapmıyor. Söz konusu uygulama hem standart kullanıcılar hem de profesyonel kullanıcılar için ideal bir kullanıma sahip.


GIMP: GIMP,fotoğraf düzenleme,resim oluşturma ve grafik tasarımı için ücretsiz bir açık kaynaklı yazılımdır.Kapsamlı bir araç seti sunar ve birçok dosya formatını destekler.

Krita: Krita,dijital boyama ve animasyon için ücretsiz bir açık kaynaklı yazılımdır.Kapsamlı bir araç seti sunar ve birçok dosya formatını destekler.


Pixlr X
Ücretsiz Photoshop alternatifi uygulamalar arasında yer alan bir isim ise Pixlr X oluyor. Bu program ücretsiz olmasının yanı sıra çevrim içi olarak da bazı kullanımlar sunuyor. Kullanıcılar herhangi bir şey indirmeye gerek kalmadan düzenlemeler yapıyor.

 
Program içerisinde temel düzeyde vinyet, kontrast, renk düzeltme ve parlaklık ve çerçeve gibi ayarlamalar var. Bunun yanı sıra Photoshop alternatifi olan Pixlr’ın mobil için de fotoğraf odaklı bir uygulaması var.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: