Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

ProtectPax: Dünyanın En İyi Smartphone Sıvı Ekran Koruması

Akıllı telefonunuz veya tabletiniz var mı? Eğer öyleyse, muhtemelen çirkin çiziklerden ve diğer ekran hasarından nasıl koruyacağınızı düşünmeye başladınız demektir.
ProtectPax
Protectpax-Görünmez bir koruma
Akıllı telefonunuz veya tabletiniz var mı? Eğer öyleyse,muhtemelen çirkin çiziklerden ve diğer ekran hasarından nasıl koruyacağınızı düşünmeye başladınız demektir.Bugün akıllı cihazlarımız pahalı bir yatırım ve bu nedenle ekranlarını çizilmelere ve çatlaklara karşı korumamız gerektiğine inanıyoruz.Ekranın değiştirilmesi maliyeti genellikle önemli bir masraf....

Smartphone Sıvı Ekran Koruması

İşte ProtectPax,akıllı telefonlar,tabletler,gözlükler gibi tüm cam yüzeyler için yenilikçi ekran koruması-Çizilmeye ve kırılmaya karşı dayanıklı(Ruby gibi 9H)-Elektromanyetik radyasyona karşı koruma-Dokunmatik ekran işlevselliğini iyileştirir.
Tanıtım Videosu:

Bununla birlikte,ProtectPax yenilikçi sıvı camıyla akıllı cihazınızın ekran koruyucusunu elde edersiniz;böylece daha uzun yıllar dayanıklı kalırsınız.
Smartphone Sıvı Ekran Koruması
Su itici Hidrofobik etki
EKRAN ÇIZIKLERINE KARŞI KIRILMAYA KARŞI KORUMA
ProtectPax'ın contası nano parçacıklarla donatılmıştır.
Bu titanyum oksit,alüminyum oksit en zorlu üretilebilir malzemelerden biridir.Bu nanoparçacıklar ekranın yüzeyini pürüzsüzleştirir ve böylece 9H'lik bir sertlik kazandırır.9 H sertliği Sapphire veya Ruby'nin sertliğine karşılık gelir.Nano parçacıklar kendilerini bir kristal kafes olarak ayarlarlar,bu elde edilebilecek en kuvvetli kimyasal yapılardan biridir.Bu ızgara,moleküllerin koruyucu tabakayı daha fazla tuttuğundan,ekranın sıkı kalacağından ve böylece daha fazla stabilite sağladığından emin olursunuz.Mühür,şoklara altı kilogram ağırlığa dayanacak.
Elbette bu,sızdırmazlığın ekranı herhangi bir kırılmadan koruyabileceğini,ancak en büyük düşüş olan bir ihlal olasılığı büyük ölçüde azaltılır.
Nano Smartphone Sıvı Ekran Koruması

ELEKTROMANYETIK RADYASYONA KARŞI KORUMA
ProtectPax'ın nano parçacıkları olan titanyum oksit ile sızdırmazlığı ekranın etrafında bir tür faradayschen kafes. Bu, herhangi bir elektrik veya manyetik alan performansının, ekranın veya Smartphone'un içine nüfuz edemediği anlamına gelir. Nano seviyede, çok yoğun bir ağ oluşturmak için parçacıkları bağlayın ve bu nedenle dışardan gelen radyasyonun% 92.7'sine izin verin.
Böylece,Smartphone tamamen dış saldırılardan korunuyor.Elektromanyetik radyasyonun etkisi telefon üzerinde olumsuz etkilere sahiptir.

En kötü hali,Smartphone'unuzdaki belirli verilerin kaybolmasına neden olabilir.Radyasyon da telefonun işleyişini etkiler ve daha zayıf bir alış ve gürültüye neden olabilir.Bu tehlike ProtectPax contası ile önlenebilir.
Linkler: ProtectPax ve Ürün
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: