Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

SCUBAJET:Su sporları için geliştirilmiş elektrikli jet motoru

Su sporu tutkunlarının işini kolaylaştıracak Scubajet ile hayallerinizi gerçekleştirmeniz mümkün gözüküyor.
Adaptör sistemleri ve SCUBAJET
SCUBAJET
Su sporu tutkunlarının işini kolaylaştıracak Scubajet ile hayallerinizi gerçekleştirmeniz mümkün gözüküyor.Su sporları gelişen teknolojiye ayak uydurmaya başladı.Sessiz çalışma,sıfır emisyon çevreci,otomatik kapanma(suya düşerseniz otomatik olarak motor stop ediyor),ayarlanabilir motor hızı (uzaktan kumanda ile motor hızını ayarlayabilirsiniz),1,5 saate kadar tek pille kullanım
(Yedek pil ile bu süreyi arttırabilirsiniz sökülüp takılması çok kolay)ve uzaktan kumanda (otomatik kapanma bu kumandanın motordan 1-2 m uzaklaşması ile aktif oluyor) gibi özellikler karşımıza çıkıyor.
Bu küçük ama çok iş gören elektrikli motorumuz 3,2 kw gücüyle sizi 6 knot (11,112km/s) hıza çıkartabiliyor.Erken sipariş fiyatının 800€ civarında olacağını söyleyebiliriz.
Kickstarter'da projeleri için yatırımcı arayan Scubajet geliştiricileri bir süre önce projelerini tekrar geri döneceklerine söz vererek durdurmuş durumdalar. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Tavsiyeler:Henüz dalış aparatları hazır değilken Scubajet'i kendinize takıp yüzmeye çalışmayın,yüzme bilin,bilmiyorsanız öğrenin,her ihtimale karşı can yeleği giyin.
Tanıtım Videosu:
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: