Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

AKILLI TELEFONLARA Kodak PIXPRO SL25 SMART LENS

Kodak PIXPRO SL25 SMART LENS
Akıllı telefonunuzun sezgisel arayüzü ve bağlantısı olan özel bir dijital kamera görüntüleme yetenekleri. Cihaz tipik bir kamera lensini benzer ve yüksek çözünürlüklü 30 fps'de 6 fps ve Full HD video kaydı kadar çekim gerçekleştirmek için 16.35MP 1 / 2.3 "BSI CMOS sensör içermektedir.
sensörün BSI tasarımı düşük ışık performansı ve kalite gelişmiş kılar ISO 3200 kadar hassasiyetle PIXPRO SL25 telefoto perspektifleri geniş açı kapsayan 24-600mm bir 35mm eşdeğeri odak uzaklığı aralığı sağlar,25x zoom lens içeriyor.Bu lens çalışması için bir akıllı cihaza doğrudan bağlamak için tasarlanmıştır.
Yerleşik Wi-Fi bağlantısı,NFC (Yakın Alan İletişimi), modül yetenek çifti cihazlarla birlikte Modül kendisi de manuel zoom kontrolü,özel bir deklanşöre sahiptir.Ayarları kontrol ve canlı görüntü izleme için ana cihazı üzerinde ücretsiz bir uygulama kullanan ve tripod uzakta bağlantılı mobil cihazdan kullanarak monte edin.

16.35MP BSI CMOS Sensör
Bir 16.35MP 1 / 2.3 BSI CMOS sensöre sahip olan PIXPRO SL25 30 fps'de hala tam çözünürlükte görüntüleri patlamaları kadar 6 fps yanı sıra Full HD 1080p filmleri kaydedebilirsiniz. Işıklı arka ile birleştiğinde ISO 3200 Hassasiyet, (BSI) tasarım zor ışık koşullarında kullanımını yarar.PIXPRO Asferik HD 10x Optik Zoom Objektif Dahili 25x zoom lens,çekim koşullarında geniş bir yelpazede çalışan 24-600mm, yararları 35mm eşdeğeri odak uzaklığı aralığı ile.Zoom konumu geniş açı ve telefoto perspektifler arasında değiştirmek için özel bir geçiş anahtarı kullanarak mercek modülünde kontrol edilebilir.Ayrıca, optik görüntü sabitleyici daha düşük ışık koşullarında çalışan etkinleştirmek için kamera titremesinin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

Akıllı telefonlar ile kullanım için tasarlanmıştır
Eşsiz mercek şeklindeki form faktörü yerleşik kelepçe doğrudan bir melez çekim iş akışı için akıllı cihazlar takmak için kullanır. Built-in ücretsiz bir uygulama yoluyla doğrudan ayarlar ayarı ve canlı görüntü izleme için PIXPRO SL25 Android ve iOS cihazları birbirine bağlayan Wi-Fi bağlantısı izinleri. NFC Ayrıca sadece ikisi birlikte dokunarak özellikli cihazlar ile PIXPRO SL25 eşleştirmek için de kullanılabilir.

Akıllı Cihaz Uyumluluğu
iPhone 4,4s,5,5c ve 5'ler(iOS 6.0 ve üstü) iPad 1 -4.nesil (iOS 6.0 ve üstü) Android telefonlar(sürüm 2.3 ve üstü) Android tabletler(sürüm 3.0 ve üstü) ÜRÜN SAYFASI
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: