Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

VRD-MC5 Kompakt DVD Kaydedici

Sony VRD-MC5
HD veya SD filmlerinizi ve resimlerinizi DVD ye kolaylıkla doğrudan kopyalamak için
Çok Yönlü ve kompakt DVD Kaydedici Video içeriği ve hareketsiz görüntüleri DVD'ye doğrudan kaydetmeyi sağlar.
Bilgisayar DVD'si düzenlemek için PC veya yazılıma gerek yok USB bağlantısıyla Sony MiniDV Handycam Video Kameralar için tek dokunuşla DVD Yazma iLink bağlantısıyla Sony MiniDV Handycam Video Kameralar için tek dokunuşla DVD Yazma Artışlı Kopyalama HDD Handycam veya istasyon üzerindeki "Disk Yazdırma" düğmesine bastığınızda DVDirect son yedeklemeden sonra HDD Handycam'e eklenen yeni içeriği otomatik olarak algılar.
Sahne Seçme ve Tarih seçmeli kayıt – istediğiniz sahne veya tarihi seçin ve yalnızca o içeriği DVD'ye kopyalayın* Kolay Kullanılan Navigasyon ve önizleme için 2.5 inç renkli LCD ekran Video Girişleri:i.LINK™/USB/Analog Video Fotoğraflar için Bellek Kartı Yuvaları Memory Stick Memory Stick Duo™/SD/xD/CF™)Doğrudan bellek kartı yuvalarıyla aktarılan kişisel görüntünüzü DVD Menüsü arkaplanı yapmayı sağlar.
Kayıt modları:Standart Tanımlamalı Ekranda 576 Yatay satırdan oluşmuş TV ve video için kullanılan geleneksel formattır.(SD)–doğrudan Video Kameradan veya başka bir kaynaktan DVD Video oluşturmayı sağlar.
Yüksek Tanımlamalı(HD)-AVCHD Video'yu DVD'ye kaydetmeyi sağlar** Resimler - bellek kartı veya USB'den DVD'ye doğrudan fotoğraf arşivleme ve arkaplan müziği(MP3)ekleme dahil Slayt Gösterileri oluşturma DVD+/-R,DVD+/-RW,DVD+R DL uyumlu ortam *yalnızca HDD ve MS video kameralar AVCHD DVD Oynatmayı Desteklemez.
Oynatma için,BlueRay katman/Kaydedici,PS3™ veya yüksek performanslı PC gereklidir.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: