Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

MAG-LEV Audio: Dünyanın İlk Havada Duran Geleceğin Pikabı

Bu sistem tamamen dinleyici deneyiminin kalitesini yükseltmeyi hedefliyor ve sistemin yapısı piyasada görebileceğiniz diğer örneklerden tamamen farklı bir anlayışla çalışıyor.Plağın havada duruyor olması,sürtünme kuvvetini en aza indiren ve bu projeyi eşsiz bir dinleyici deneyimi sunacak noktaya taşıyan en önemli özelliği.
Dünyanın İlk Havada Duran Pikabı
MAG-LEV Audio
Bu sistem tamamen dinleyici deneyiminin kalitesini yükseltmeyi hedefliyor ve sistemin yapısı piyasada görebileceğiniz diğer örneklerden tamamen farklı bir anlayışla çalışıyor.Plağın havada duruyor olması,sürtünme kuvvetini en aza indiren ve bu projeyi eşsiz bir dinleyici deneyimi sunacak noktaya taşıyan en önemli özelliği.MAG–LEV Audio,yüksek aralıklı ses bileşenleri ve titiz bir teknoloji entegrasyonu ile adeta geleceğin pikabını yaratmış.

Dünyanın İlk Havada Duran Pikabı
MAG-LEV Audio
Pikabı tasarlayan MAG-LEV Audio ekibi,kendi tasarladıkları inovatif ve patentli teknoloji sayesinde,manyetik güçle plağı havada tutmayı başarmakla kalmamış ayrıca sensör kontrollü bir yazılım sayesinde plağın kusursuz şekilde dönmesini de sağlamış.Teknolojik olarak ürettikleri bu ileri deneyimi aynı zamanda pikap tasarımı formuna sığdırabilmişler,kendi deyimleriyle sıfır yer çekimi hissini insanların oturma odalarına taşıyabilmişler.


MAG–LEV Audio,inovasyon yapmayı da müziği de çok sevdiklerini ifade ediyor.İnsanlara yeni ve çok daha iyi bir plak dinleme deneyimi sunmanın yollarını sürekli araştıran ekip,ses teknolojisinin sınırlarını zorlamış.
MAG-LEV Audio,havada duran pikap ile sürtünme kuvvetini azaltarak dinleyici deneyiminin kalitesine çok farklı bir açıdan yaklaşıyor.
MAG–LEV Audio,Kickstarter'da hedeflediği 300,000 dolarlık desteğin yaklaşık üçte birini toplamayı tamamlamış ve ürünün prototipine yeni özellikler ekleyerek onu geliştirmeye devam ediyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: