Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Apple'dan çevreci iPod


iPhone satışlarıyla kasasını dolduran Amerikan teknoloji devi şimdi de çevreci iPod Nano'yu piyasaya sürdü. Yeni Nano Apple'ın şimdiye kadar ürettiği en ince müzikçalar olma özelliğini de taşıyor.

SAN FRANCISCO - iPhone'la dünyada satış rekorları kıran Apple durmak bilmiyor. Amerikan teknoloji devi şimdi de çevreci İpod Nano'yu tanıttı.

Apple CEO'su Steve Jobs, San Francisco'da düzenlenen tanıtımda iPod'un en ince ölçülere sahip dördüncü kuşak Nano modelinin yeni 'shuffle' (şarkı karıştırma) ve 'library' (şarkı listesi) özellikleri bulunduğunu belirterek, arseniksiz cam ile cıva ve PVC kullanılmayan gövdesiyle yeni Nano'nun çevreci olduğunu ve yeni cihazın geri dönüşümünün sağlanabildiğini söyledi.
8 GB modelinin Avrupa'da satış fiyatının 190 dolar civarında olması bekleniyor. Yeni cihazda bulunan başka bir özellik ise 'sallama' modu. Yeni Nano'da tek bir bilek hareketiyle bir sonraki şarkıya geçilebiliyor.

Yeni Nano tanıtımında iPod Touch'un da yeni versiyonu tanıtıldı. (Gazeteport/Ekonomi)
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: