Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Neden Panasonic Viera?

Panasonic’in televizyon dünyasına armağanı Viera serisi,koyu tonları,en hızlı hareketli görüntüleri bile yüksek netlikle sunan 1.000.000:1 dinamik kontrast oranı, 100.000 saate kadar kullanılabilen geliştirilmiş panel ömrü ve 100 Hz.çift tarama özelliğiyle fark yaratıyor.Bulunduğu mekana prestij kazandıracak kadar şık ve seçkin bir tasarıma sahip olan Viera serisi,darbe, çarpma,çizilme gibi dış etkenlere karşı oldukça dayanıklı.Kurşun içermeyen plazma ekranları ve daha az elektrik sarfiyatı için özellikleri arasına eklenen ECO modu ise Panasonic’in çevreye duyarlılık ve tüketiciye ekonomik fayda sağlama anlayışının önemli birer göstergesi.
Kullandığı teknoloji,performansı ve kullanım kolaylığının yanısıra estetik açıdan da tamamen yenilenerek adeta yeniden doğan Panasonic Viera serisindeki PZ80,PZ85 ve PZ800 model plazma TV’ler,Panasonic’in distribütörü Tekofaks tarafından Türkiye pazarına sunuldu. Viera Neden 1 Numara ? 1.000.000 :1 Yüksek Dinamik Kontrast,100.000 Saat Uzun Panel Ömrü,100 Hz.Çift Tarama ile Titreşimsiz Görüntü,0,001 Ms.

Tepki Hızı Sayesinde Bulanık Görüntülere Son 1 Kumanda ile Tüm Uyumlu Panasonic Cihazları Bir Arada Kolayca Kullanım Panasonic,GFK araştırma kuruluşunun pazar verilerine göre 2008’in ilk çeyreğinde yüzde 25.8’lik pazar payı ile Türk tüketicisinin en çok tercih ettiği plazma televizyon olmuştur. Renkler daha gerçek,tonlar daha yoğun...Her yıl V-real teknolojisini yeniden tasarlayıp sunan Panasonic,Olimpiyat Oyunları’nın heyecanını aktarmak için geliştirdiği HD kameralarda kullanılan teknolojiyi, Panasonic Hollywood Laboratuarları tarafından film yapımı için geliştirilen teknolojilerle birleştirdi.Görüntü kalitesi,Viera’ya derinden etkileme özelliği kazandırmak için her açıdan test edildi.1.000.000:1 Dinamik Kontrast...Şık ve seçkin bir tasarıma sahip olan Viera serisi,hızlı-hareketli görüntüleri yüksek bir netlikle ekrana getiriyor.

Viera’da Yeni Gerçek Siyah Sürüş sistemi ve geliştirilmiş görüntü işleme teknolojileri,olağanüstü derecede kıskandıracak siyahlar ve yüksek kontrast üretmek için birleştirildi. Özellikle hassas ışık ve gölge olan sahneleri keskin bir şekilde üreten Viera serisi 1.000.000:1’lik dinamik kontrast özelliğini de sunuyor. Geniş renk üretimi sayesinde filmlerdeki renkler kaydedildiği kadar gerçek,yüksek kontrast oranı sayesinde koyu tonlar daha yoğun olarak izlenebiliyor.Panasonic televizyonların görüntü kalitesinin ulaştığı seviye,milyonlarca rengin bir arada olduğu bir gün batımı,canlı ve farklı tonlarda manzaralar içeren bir belgesel veya tansiyonun en üst seviyede olduğu aksiyonu yüksek bir futbol karşılaşması izlerken çok daha yüksek heyecan duymayı sağlıyor.

42 inç ve 46 inç ekran boyutunda sektörün Full HD kalitesinde plazma üretebilen tek firması olan Panasonic Viera serisi,4 önemli konsept üzerine kurulu:Etkileyici görüntü kalitesi Kullanım kolaylığı Ses kalitesi,Çevreye duyarlılık Bu konseptleri oluşturan teknolojiler,Panasonic’in bugüne kadar yarattığı en etkileyici güzellikteki dizaynla tüketiciye ulaşıyor. Çevreci Panasonic ile yüzde 22 enerji tasarrufu...Dünyanın geleceğine büyük önem veren Panasonic’te çevreye duyarlılık,tasarım aşamasından başlıyor.Kurşun içermeyen plazma ekranları,100.000 saate kadar kullanılabilen geliştirilmiş panel ömrü ve daha az güç sarfiyatı için özellikleri arasına eklenen ECO modu,‘çevreci Panasonic’in Viera üretimi esnasında dünyanın ve kaynaklarının korunmasına ne denli önem verildiğinin birer göstergesi.

Panasonic 2009 Vizyonu Panasonic 5.5 milyar dolarlık Ar-Ge bütçesi ve“Gelişimde sonu gelmeyen mükemmellik arayışı”felsefesi ile tüketiciye hep daha iyisini sunmayı hedefliyor.2009 yılında tüketiciye sunulması hedeflenen ve sene başında Las Vegas’da tanıtılan yenilikler arasında en önemlileri yüzde 50 daha az enerji harcayan Full HD 42”(106cm)ekran Plazma TV,2.47cm inceliği ve sadece 22kg ağırlığındaki 50”(127cm)ekran plazma televizyon,günümüz Full HD teknolojisinin 4 katı çözünürlüğe sahip 150”(380cm)ekran büyüklüğündeki dev plazma tv ve kablosuz Full HD görüntü aktarımı teknolojisi oldu. Bu yenilikler Panasonic’in gelişim ve yeniliğe verdiği önemin en büyük göstergesidir.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: