Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Yeni DxO Labs ONE Dijital Fotoğraf Makinesi

DxO Labs ONE
DxO ONE iPhone veya iPad ile kullanılmak üzere tasarlanmış şık bir dijital fotoğraf makinesi. Kompakt, take-her yerde form faktörü iOS cihazınıza bağlamak için bir konektör Yıldırım içerir ve özel bir uygulama sezgisel kamera kontrolü, görüntü oynatma ve canlı görüntü çekimi sunuyor.Bir 20.2 MP 1 "BSI-CMOS sensör bulunuyor ve artan netlik ve aşırı düşük ışık çekim için azaltılmış gürültü için SuperRAW çekim modunu sağlar.Full HD 1080p / obtüratör kullanımı yanı sıra büyük olanak olarak ISO 51200. Ayrıca, zor ışık koşullarında çalışan tamamlar geniş açılı 32mm f / 1.8 lens eşdeğeri için 1/8000 sn hızlandırır. ve hassasiyetleri 30 video kayıt aynı zamanda desteklenmektedir alan derinliği üzerinde kontrol.ONE. Her zaman yanınızda fotoğraf makinesi sahip doğallığına ve verimliliğini koruyarak mobil görüntüleme olanaklarını genişletmek için inşa edilmiştir.

iPhone veya iPad için bir tamamlayıcı olarak, ONE kendine yeten bir tasarım korur ve bir kullanır güç için dahili lityum-iyon pil ve. sizin görüntülerini kaydetmek için, geleneksel manuel pozlama modlarına ek olarak kullanılabilir gibi Selfie veya Sports olarak Adanmış çekim modları, microSD hafıza kartlarını kabul eder, ve bir kontrast algılama AF sistemi, keskin sonuçlar sağlamaya yardımcı olur iOS uygulaması üzerinden erişilebilir dokunmatik için odak kontrolü ile.

Diğer Kamera Özellikleri
IOS cihazına doğrudan transfer gibi görüntü dosyalarının yanı sıra microSD hafıza kartına kaydedilebilir.
Bir kontrast algılamalı AF sistemi. Uzaklıkta 7.9 "olarak yakından odaklama kesin sağlamak için yardımcı olur Yüz algılama sahne içinde tanınan yüzleri performansı odaklanan de önyargı mevcuttur.
Tek çekim, sürekli ve kademe için odak odaklama modları kullanılabilir.
Görüş alanınızı ayarlamak için, 3x dijital yakınlaştırma konunun yakından bir bakış açısı kazandırmak için kullanılabilir.
İki aşamalı deklanşör düğmesi ön odak ve pozlama metre önce yapmaya olanak sağlar.
Elektronik görüntü sabitleme el kamera titremesinin görünümünü en aza indirmek için video kayıtları için kullanılabilir.
Selfie modu otomatik olarak algılanır ve bir 3-2-1 geri sayım başlar yanı sıra yüzünüze artan aydınlatma için iPhone / iPad ekranını aydınlatır edilir. Kamera modları: Otomatik, Spor, Portre, Manzara, Gece, Program, Diyafram Önceliği, Hız Öncelikli, Manuel ve Selfie. [ Ürün Sayfası ]
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: