Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Facebook Sesli Mesaj Testlerine Başladı

David Marcus, Facebook'un Messenger ekibinin başkanı,Facebook Messenger için yeni bir test yaptığını ve bunun adının ses çevirme özelliği olduğunu söyledi.Bu özellik ile her hangi bir ses klibini kaydedip göndermek ve almak metnin içinde uygulanacak.David Marcus,FacebooK’un bunu şu anlık sadece sınırlı bir şekilde test ettiğini de ekledi.küçük bir ölçekte bu özelliği test etmek olduğunu ve yaygın bir şekilde kullanılmadan önce ne yapılacağını daha iyi görmek için düşüneceklerini de belirttiler.Yine de otomatik transkripsiyon sesli mesajları direk oynatmak yerine ön izleme ile bakmaya olanak tanıyabilecek.
Böylece dinlemeden ne olduğunu bilme seçeneği de doğacak.Testlerde olumlu tepkiler alırsa Facebook, özelliği Facebook Messenger’a ekleyecek. Facebook, özelliğin otomatik olarak aktif olacağını, istenirse ayarlardan devreden çıkarılabileceğini belirtiyor.Testler yeni başladı,bu nedenle yeni özelliğin çok kısa bir zamanda gelmesi beklenmiyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: