Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

IPHONE 6 IÇIN ZTYLUS METAL KASA KAMERA SETI REVOLVER 4-IN-1 LENS EK

ZTYLUS,IPHONE 6,Ztylus iPhone Case
Ztylus Kamera Sistemi genişliği, derinliği ve akıllı telefonunuzun fotoğraf genel kalitesini artırmak için oluşturuldu.Bu üstün tasarımı sorunsuz Ztylus akıllı telefon çantası ve yenilik ve formun bir senfoni içine Revolver Lens Eklenti içermektedir.

ABD'de tasarlanmış ve hassas mükemmel iPhone sığacak şekilde tasarlanmıştır.multimedya görüntüleme fotoğraf slayt yönetmek, ya da saatler ve takvimler görüntülerken entegre metal kickstand eller serbest deneyimi için yatay yönde kullanılabilir.

4 1 DEĞIŞTIRILEBILIR LENS EK ILE REVOLVER
Geniş/Makro/CPL (Circular Polarize Filtre)/Balık Gözü 4 Lensli (Balık Gözü+Geniş Açı+10x Macro+Polarize)4 yüksek kaliteli lensler ile,daha iyi fotoğraflar çekebilirsiniz.
4 Lensli (Balık Gözü+Geniş Açı+10x Macro+Polarize

LED HALKA IŞIK EKLENTI
Herhangi bir ortamda herhangi bir sahneyi aydınlatmak için Ztylus LED Halka Işık Ekini kullanın. Yenilikçi disk montaj sistemi ile birden fazla ek seçenekleri tek bir vaka ile hizmetinizdedir.
Yeni Smart-Kapak teknoloji objektif dışarı çevirin ve otomatik olarak yerine kilitlemek için izin verir.Ztylus lens sistemi ile artık tek seferde objektif,kasa ve ekran koruyucusu kullanabilirsiniz.
IPhone 6 Plus İncelemesi Ztylus Metal Serisi Kamera Seti Video izleyin:
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: