Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Spin Remote Geleceğın Uzaktan Kumandasıyla Tanışın

Spin Remote,uzaktan kumanda
Hollanda tasarımı olan SPIN Remote, tüm ev ekipmanlarımız için kullanabileceğimiz güzel ve basit bir çözüm.SPIN uzaktan hareket,döndürme,yönlendirme ve dokunma algılamak için sensörler ile doludur.Uzaktan SPIN mevcut Kızılötesi cihazı kontrol etmek için kullanılan ve akıllı cihazları kontrol etmek somut bir arayüz sunuyor.SPIN uzaktan ana kontrol fonksiyonu çeşitli komutlar sağlayan dönme hareketi dayanmaktadır.

SPIN Remote’un üç kurucu ortağından biri olan Mathijs Vaessen.
Vizyonumuz,her gün kullandığınız cihazları çalıştırmaktan daha fazlasını sağlayan bir uzaktan kumanda yaratmak—ancak bu uzaktan kumandayı herkesin evinde bulundurmak isteyeceği bir tasarıma dönüştürmek istiyoruz.Ortalama bir evde toplamda 120 düğmesi olan üç uzaktan kumanda var ve biz bu düğmelerin yalnızca birkaçını kullanıyoruz.Uzaktan kumandanın aslında düğmeye bile ihtiyacı olmadığını kanıtlamak istiyoruz,”Hiçbir düğmesi olmayan SPIN Remote,çoğumuzun‚uzaktan kumanda’tanımından bir hayli farklı:SPIN Remote,en altında renk değiştiren LED ışıkları bulunan,yuvarlak şekilli ve parlak bir cihaz.Bu konsepti oldukça uzun zaman önce düşündük,ancak çalışmasını sağlamak için gerekli çipler ve sensörler kısa süre öncesine kadar çok pahalıydı diyor.

Nasıl çalışıyor?
Entegre hareket sensörlerini ve alttaki dokunmatik yüzeyi kullanarak SPIN Remote’u ne isterseniz yapacak şekilde ayarlayabilirsiniz.Elinize alın;televizyonun sesini açmak için sağa çevirin ya da masaya koyun ve önceki kanala geri gitmek için sola çevirin.Bunlar SPIN Remote’u kullanabileceğiniz yollardan yalnızca birkaç uygulama ile cihazı özelleştirebilir ve hareketleri size uyacak şekilde kişiselleştirebilirsiniz.

Kickstarter’daki fiyatlar 69 Euro’dan başlıyor (Tavsiye edilen perakende fiyatından %30 daha ucuz). Beta versiyonu Temmuz’da, son ürün ise Eylül’de piyasaya olacak.
Tanıtım Videosu:
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: