Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

NCTech iris360 derece Yeni kamera sistemi duyurdu

NCTech iris360 kamera
Street View ile entegre,iris360 kullanıcıları yeni Street View uygulaması da dahil olmak üzere en son uygulamaları çalıştıran bir mobil cihazdan kamerayı kontrol etmenizi sağlar Açık Küresel Kamera arayüzünü destekleyen dünyanın ilk fotoğraf makinesi.Sürükleyici Gerçeklik Görüntüleme Sistemi.Çarpıcı yüksek çözünürlüklü 360 derecelik görüntüleri ile dünyanızı yakalayın ve sorunsuz paylaşın.
Google Street View.
Dünyanın en yüksek çözünürlük,Street View için yakalama ve 360 ​​derece görüntü yükleme düzene için tasarlanmış tam otomatik,360 derecelik HDR kamera. iris360 kullanımı kolay ve akıllı telefon veya tablet cihaz etkinleştirilmiş herhangi bir wifi tarafından kontrol edilir.ileri teknoloji onboard, tüm kamera etrafında tüm sahneyi analiz süreci onları fotoğraf çekmek ve Google, Facebook, Twitter, web sitenize veya herhangi bir sosyal medya platformu üzerinde paylaşım için hazır bir görüntü üretir.
Teknik veri
Boyutlar(L x W x H):115mm x 115mm x 157mm
Çözünürlük:8K.Tam küresel 360 ° x 137.5 ° +/- 5 ° görüntü
Sensörler: GPS, tilt ve rulo, pusula
Dahili işleme: Tümleşik HDR, range stitching, blending, compression of images
Dış işleme:Optional “stitch later” of images using Immersive Studio™ desktop application Ağırlık:1kg
Kablosuz bağlantı:WiFi 802.11n Pil:6500mA
Ses:76dB

iris360 Ağustos 2015 den gönderim 1.999 $ öncesi sipariş için şu anda kullanılabilir.[Ürün Sayfası]
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: