Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

APPLE DA ÇERÇEVESİZ EKRAN MODASI

Apple yine akıllı telefon pazarında iddialı modeller hazırlamak için uzun bir süredir çalışmalarını yürütüyor.Son olarak bu modellerden iPhone 6s'in ön kamerasının LED flaşlı olacağı iddia edilmişti.Şimdi ise çerçevesiz iPhone iddiaları ortaya atıldı.Tedarik zinciri TPK tarafından verilen bilgilere göre Apple,iPhone ekranlarında kullandığı hücre teknolojisini değiştirme kararı aldı.

Belirtilene göre bu değişim ile beraber ilerleyen zamanlarda çerçevesiz ekrana sahip iPhone'lar görmeye başlayacağız.Diğer taraftan TPK,yeni geliştirdiği bir ekranda,ince bir film ile lamine edilmiş cam üzerine cam alt tabaka kombinasyonu kullanıyor.Ancak şirketin bu şekilde yapabileceği en ince ekran 8.5mm kalınlığa sahip olabiliyor.
TPK bu kalınlığı ise Apple için 7.1mm seviyelerine düşürebileceğine inanıyor.Ancak bu gelişimin 2016 veya ötesinde gerçekleşmesi bekleniyor.Bu yüzden bu yıl çıkarılacak iPhone'larda değil ancak en azından gelecek seneki iPhone'larda çerçevesiz ekranlı iPhone görebiliriz.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: