Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Apple in 9 süper IOS 9 özelliği

Apple,IOS 9,
Ancak Apple'ın iOS 9 hakkında bahsetmediği başka özellikleri de var.
iOS 7 çıktığında klavyeler büyük harf olmuştu.Kullanıcılar klavyenin küçük harf yazıp yazmayacağını ancak tahmin edebiliyorlardı.iOS 9'la birlikte bu işkence sona eriyor ve küçük harflerin yazılı olduğu klavye geliyor.
iOS 9'la birlikte App Store, iPhone'ununuzun hafıza kapasitesine bakarak indirmek istediğiniz uygulamanının gereksiz özelliklerini indirmeyecek. Böylece uygulamalar nedeniyle cep telefonunuzun hafızasının dolmasına engel olunacak.
Örneğin iPhone 4S'iniz var. Bu durumda App Store, istediğiniz uygulamanının sadece 4S'le çalışması için gerekli olan bileşenlerini iPhone'unuza indirerek size yerden tasarruf ettirecek.Bunun özellikle 8 ve 16 GB'lık telefon sahipleri için can simidi olması bekleniyor.

iPhone kullanıcıları kimi zaman ayarların içinde kaybolurlar. Bir türlü değişiklik yapmak istedikleri ayarı bulamazlar. ios 9'la gelecek "ayarlar araması" özelliğiyle bu dertte sona erecek.
iOS 9'la gelen ilgniç özelliklerden biri de geliştiricilerin arka planda oyunun kliplerini kaydetmenize olanak vermesi.Böyle hızlı bir şekilde bir yandan oyun oynarken bir yandan da oyununuzu sosyal medyada paylaşabilir ya da sonradan tekrar izleyebilirsiniz.
Örneğin iPhone'unuzda Dots oynayıp noktalar birleştirirken arka planda bunu video olarak kaydedebilir, bulmacayı nasıl çözdüğünüzü herkese gösterebilirsiniz.
Apple iOS 9'u açıklamadan önce yeni bir font kullanılacağı haberleri ortalıkta dolaşıyordu. Ancak Apple, bunu iOS 9'u açıklarken özellikle belirtmedi. Ancak font değişimi kesinlikle gerçekleşecek. iOS 9'la birlikte San Francisco fontuna geçilecek.
iOS 9'la birlikte iPhone'ununuzun titreşimi sizin kontrolünüze geçecek.İsterseniz titreşimi kapatabileceksiniz.
iOS 9'la birlikte iPhone'unuzun pilinin ömrünü uzatmanızı sağlayacak özellikler geliyor.WWDC'de özellikle belirtilmeyen bu özelliğe göre düşük pil modu devreye girecek ve ağ aktiviteleri en aza indirilerek pilin ömrününün olabildiğince uzatılması sağlanacak.
The Notes uygulamasına da iOS 9'la birlikte yenilikler gelecek. The Notes popüler uygulama Evernote'a biraz daha yaklaşacak. İsterseniz The Notes'un içinde klasörler oluşturup onları daha iyi organize edebileceksiniz.
iPad kullanıcıları için uyarı merkezinin kullanımı kolaylaşacak.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: