Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

YouTube'da En İyi 10 Dünyaca ünlü Sağlık Kanalı

Sosyal medyada YouTube,sağlık hizmeti kuruluşları tarafından da dijital dünyada aktif olmak, hedef kitlelerine ulaşmak ve onlara faydalı bilgiler sağlamak için etkin kullanılan bir sosyal medya platformudur. YouTube ile sağlık hizmeti kuruluşları,kaliteli ve özgün içerikler üreterek kuruluşları hakkında bilgiler verebilmekte ve marka bilinirliklerine katkı sağlayabilmektedir. Başka bir deyişle YouTube,sağlık kurum ve kuruluşları için oldukça önemli ve doğru bir sosyal medya mecralarından biridir. Aşağıdaki listede de Youtube’ta takip etmeniz gereken dünyaca ünlü en iyi 10 sağlık kanalına ulaşabilirsiniz.
1.American Medical Association
American Medical Association (AMA), alanında en iyi doktorların ilham verici konuşmalarını YouTube kanalında paylaşmaktadır. Başka bir deyişle AMA, sadece sağlık sektörüne dair en son gelişmeleri ve teknoloji haberlerini paylaşmanın yanı sıra, aynı zamanda doktorların ve uzmanların ilham verici konuşmalarına da yer vererek dinleyicilere farklı bir bakış açısı kazandırmaya çalışmaktadır.

2. Centers for Disease Control and Prevention (CDC)
CDC,HIV/AIDS, cinsel yollarla bulaşan hastalıkları ve tütün ürünlerinin kullanımına dair tüm bilgilendirici ve bilinçlendirici videoları YouTube kanalında paylaşmaktadır. Aynı zamanda CDC, daha fazla kitleye ulaşabilmek adına İspanyolca videolara da kanalında yer vermeye başlamıştır.

3. Siemens
Dünyaca ünlü küresel sağlık hizmeti sağlayıcısı Siemens,Çin, Rusya ve Brezilya gibi daha birçok ülkede gerçekleştirdikleri operasyonları ve gelişmeleri YouTube kanalında izleyicileri ile paylaşmaktadır.

4. Elekta
Kanserle mücadelede ve beyin ve sinir hastalıklarının tedavisinde üst düzey teknoloji üreten ve öncü klinik çözümlemelerine sahip olan Elekta, onkoloji uzmanları, beyin ve sinir cerrahları gibi daha birçok sağlık uzmanın videolarına YouTube kanalı üzerinden tüketicileri ile paylaşmaktadır.

5.American Cancer Society
Amerika’da her yıl 1 milyondan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden olan ve henüz tedavisi tam olarak bulunamayan 100’den fazla kanser hastalıkları çeşidine dair önemli gelişmelere ve tedavi süreciyle ilgili bilgi ve önlemlerin anlatıldığı videolara American Cancer Society’nin YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.

6.Novartis
Novartis,alanında uzman kişilerle yapılmış görüşmelere, sıtma hastalığı tedavisi videolarına ve başarı hikâyelerine YouTube kanalında daha çok yer vermektedir.

7.American Heart Association

Kalp sağlığı ile ilgili öğrenmek istediğiniz ve aradığınız her şeyi American Heart Association’ın YouTube kanalında bulabilirsiniz.Kalp ve kalp sağlığı rahatsızlıkları hakkındaki birçok bilgiye ve bunun yanında ünlü komedyen ve doktor Ken Jeong’un eğlenceli videolarına buradan ulaşabilirsiniz.

8.Philips Healthcare
Philips Healthcare,kendi geliştirdiği teknoloji ile ilgili en son ve flaş haberleri YouTube üzerinden paylaşmaktadır.Hastaneler ile ilgili haberlerden tele sağlık haberlerine kadar sağlık sektörüne dair tüm gelişmeleri Philips HealthCare hesabında bulabilirsiniz.

9.GE Healthcare

GE Healthcare, sağlık sektörü ile ilgili en son gelişmeler ile toplumu ve dünyayı ilgilendiren konularla ilgili eğlenceli içerikleri YouTube kanalından tüketicilerle paylaşmaktadır.

10.Kaiser Permanente

Amerika’nın en büyük sağlık hizmeti kuruluşlarından biri olan Kaiser Permanente,sadece kendi çalışanları için oluşturduğu ayrı bir bölümle, başarılı sağlık hizmeti gelişmelerine öncülük eden içerikler paylaşarak, kuruluşuna iç görü kazandırmaktadır.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: