Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Yeni Sony Anycast Station Modeli

İNFOTEKNOLOJİ.BLOGSPOT.COM
Sony’nin en yeni Anycast Station içerik yapım masası modeli önceden takılan arabirimler olmadan alınabiliyor, böylece kullanıcılar bu portatif canlı yapım donanımını kendi ihtiyaçlarına göre kolayca düzenleyebiliyorlar.

Yeni modelde altı girişli görüntü anahtarlayıcı ve altı stereo kanal ses mikseri, özel efekt üreteci, GUI denetimi ve program önizleme için LCD ekran, Sony PTZ robotlu kamera denetimi, veri akışı için kodlayıcı ve Web sunucusu, hareketsiz resim belleği, karakter üreteci, ölçek çevirici ve kare senkronlayıcı var. BKAW-581 seri dijital arabirim (SDI) modülü, Anycast Station çözümü için yeni bir opsiyon olacak.

Aygıtın arka tarafında boş bırakılmış üç yuvaya kullanıcılar mevcut Anycast Station sistem arabirim modüllerinden istenenler eklenebiliyor: yeni BKAW-581 SDI modülü, BKAW-550 (PC RGB), BKAW-570 (SD görüntü) veya BKAW-580 (SDI) modülleri, BKAW-560 (HD görüntü) veya BKAW-590 (HD SDI) modülleri.

Anycast Station sistemi, yoğun canlı etkinlik programları olan yapım ekipleri ve yayın kuruluşları için çok değerli bir araç olabiliyor. Etkinlikleri kaydetmek, yayın sinyalleri hazırlamak ve İnternet üzerinden canlı veri akışı sağlamak için kullanılabiliyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: