Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Panasonic AG-HMC41E

Panasonic, profesyonel AVCCAM serisini küçük ve hafif el kamerası AG-HMC41E ile genişletiyor.1 kilogramdan az ağırlığa sahip bu yeni AVCCAM kamera,tam HD 3MOS görüntüleyiciler,yüksek çözünürlüklü 10.6 megapiksel hareketsiz fotoğraf çekimi,12x optik zoom ve SD kartlara yüksek kaliteli katı halli AVCHD kayıt gibi profesyonel özelliklere sahip.

AG-HMC41E,eski MPEG-2 sıkıştırma formatlarına göre neredeyse iki kat bant genişliği verimliliği ve daha iyi görüntü performansı sağlayan MPEG-4 AVC/H.264 yüksek profil kodlama kullanan,AVCHD formatı tabanlı bir kamera. AVCHD yüksek tanımlı kayıtlar hızlı hareket sırasında bile eski HDV kayıtlarda oluşan düşme ve bozulmaları azaltarak temiz ve net görünüyor.


AG-HMC41E kameranın yüksek çözünürlüklü 3 megapiksel, ¼.1 inçlik 3MOS görüntüleyicisi, yüksek hassasiyetle üstün 1920x1080 HD görüntüler üretiyor.Kamera 10.6 megapiksel çözünürlükte hareketsiz resimleri doğrudan SD karta JPEG formatında kaydediyor.Bu el kamerası,12x optik zoom, aydınlatmadaki büyük değişimleri telafi eden DRS(Dynamic Range Stretch),ve kayıtlara film benzeri bir estetik katan Cine-Like Gamma modu gibi profesyonel görüntü işlevlerine sahip.

Bu HD kamera dört profesyonel AVCCAM kayıt modunun hepsinde kayıt yapabiliyor:yüksek kaliteli PH modu (ortalama 21Mbps/maksimum 24Mbps),HA modu(yaklaşık 17Mbps),HG modu(yaklaşık 13Mbps) ve uzun kayıtlı HE modu(yaklaşık 6Mbps).1080/50i (her modda) ve 1080/25P,720/50P,720/25P(sadece PH modunda) formatlarını destekliyor.
Tek bir 32GB SDHC bellek kartı kullanılarak PH modunda yüksek çözünürlüklü 1920x1080 görüntü ve ses, HA modunda dört saat,ve HG modunda 5.3 saat görüntü ve ses kaydedilebiliyor.HE modunda kamera 12 saate kadar 1440x1080 HD içerik kaydedebiliyor.

AG-HMC41E HDMI çıkışı,USB 2.0 (miniB tipi aygıtlar),kompozit çıkış (AV multi/ch1, ch2),analog komponent (mini-D),çıkarılabilir XLR ses girişi ve ses REC seviye ayar düğmeleriyle beraber veriliyor. Kullanıcılar kameranın ses kapasitesini,ayrıca satın alınabilen 2 kanallı giriş,mikrofon/hat anahtarlanabilir ve +48V seçenekleriyle genişletebiliyorlar.Kameranın 2.7 inçlik LCD monitörü dokunmatik çalışıyor ve önkayıt, aralıklı kayıt,çekim işareti ve materyal verisi kaydı gibi çeşitli katı hal kayıt işlevlerine erişim sunuyor.

SD karta kaydedilen AVCCAM içerik, katı halli HD oynatıcılar,Blu-ray oynatıcılar,oyun cihazları,dizüstü bilgisayarlar ve SD kart yuvalı geniş plazma ekranlarda doğrudan oynatılabiliyor.Uzmanlar kurgu veya oynatım için içeriği SD karttan Mac veya PC bilgisayarlara, ya da kamerayı doğrudan USB 2.0 arabirimiyle bağlayarak aktarabiliyorlar.

AVCHD,Apple Final Cut Pro 6.0.5,Adobe Premier Pro CS4, EDIUS Pro 5,EDIUS Neo 2 gibi çeşitli kurgu seçenekleri tarafından destekleniyor.www.panasonic-broadcast.com adresinden indirilebilen ücretsiz bir kod çevirici,AVCHD dosyaları en yaygın kurgu paketleriyle kullanım için DVCPRO HD P2 ve DV dosyalara çeviriyor.

Ürün : AG-HMC41E El Kamerası
Marka : Panasonic
Firma : Başarı
Telefon : 0216 418 07 00
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: