Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Dokunmatiklerin Zayıf Yönleri Mobil Telefonlar BUYRUN

Dokunmatik ekranlar artık yeni cep telefonlarının neredeyse vazgeçilmezi haline geldi.Ama dikkat:Her dokunmatik ekranlı telefon beklediğiniz performansı vermeyebilir.Aldıktan sonra pişman olmamak için gelin makalemizi okuyup tavsiyelerimize kulak verin.
İlk Apple iPhone'dan beri dokunmatik ekranlar cep telefonlarının vazgeçilmezi haline geldi.Üreticiler iş telefonlarından multimedya telefonlara kadar bütün telefonlarda bu Yeni ekranları kullanmaya başladılar.Büyük ekranlar ve tuşlarla uğraşmadan doğrudan dokunarak kullanım:Eski telefonlar kolaylık ve etkin kullanım açısından dokunmatik ekranlıların yakınından bile geçemiyor.Ama dokunmatik ekranların kusurları da yok değil.
Can sıkıcı kaydırma özelliği

Uzun listelerde kenardaki kaydırma çubuğunu sürükleyerek ilerlemek kimi telefonlarda düşündüğünüz kadar kolay değil.Uzun metinleri yazmak da kimi zaman dokunmatik ekran sahipleri için bir eziyete dönüşebiliyor.
Dokunmatik ekranların donanım sorunları da yok değil:Kimi modellerde güneş altında ekranı görmek neredeyse imkânsız.Yazın ortasında plajda güneşlenirken ekranda yazanları görmek için havlunuzun altına saklanmanız gerekebilir.

Bir de telefonun mekanik tuş takımı yoksa ve sanal klavyesi de küçükse işin bütün zevki kaçabilir.Bu yüzden dokunmatik ekranlı bir cep telefonu almadan önce mutlaka ileriki sayfalara göz atmanızı öneriyoruz.
Alıntı:Chip online
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: