Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Panasonic’ten Yeni Yüksek Çözünürlüklü BT-LH2550E Monitör

Panasonic,yeni yüksek çözünürlüklü BT-LH2550E LCD HD yapım monitörünü duyurdu.1920x1200 pikselli IPS(In-Plane Switching)panelli 25.5 inçlik bu LCD yapım monitörü,NTSc standardını aşan geniş renk gamutuyla,pahalı referans monitörlerinden çok daha düşük bir maliyetle önemli izleme uygulamaları için canlı,gerçek renkler sağlıyor.LH2550E,yayın,dijital grafik baskı ve post prodüksiyon gibi çeşitli üst düzey uygulamalarında ekranda izlenebilen renk çeşitliliğini genişletmek için altı renk uzayı ayarına sahip:SMPTE,EBU,ITU-R BT.709,Adobe 1.8 ve D-Cinema.Monitörün görüntü işleme sistemi,seçilen belli bir renk standardına göre içerik üretmesi için ayarlayan üç boyutlu bir taramalı tabloya(LUT)sahip.

Gelişmiş IPS paneli,1920x1200 çözünürlük ve 10 bitlik işleme devresiyle LH2550E her görüntü formatında tutarlı renkler ve son derece net ayrıntılar üretiyor.Kontrast ve parlaklığı,mükemmel hareket yanıtı ve geniş 178 derece yatay/dikey izleme açıları,pahalı referans monitörlerine karşı uygun maliyetli bir seçenek sunuyor.
Monitör,renk kopylama yeteneklerinin yanında,sinyal seviyesi gözleme için tüm resim satırlarını gösteren dahili dalga şekli monitörü ve vektörskopa da sahip.Önceden yüklenmiş kalibrasyon yazılımı,monitörün PC kullanmadan doğrudan renk analizörleriyle kalibrasyonunu mümkün kılıyor.Bölümlü ekran işlevi,iki farklı görüntü girişinden gelen iki görüntü kaynağının yan yana ve aynı anda görüntülenmesini sağlıyor.

Monitörde,Yeni AJ-HPX3700 ve AJ-HPX2700 P2 HD VariCam kameralar ve AJ-HDC27 VariCam HD Cinema kameralarıyla uyumlu kullanım için Cine-gamma Film-Rec telafi işlevi de var.Bölümlü ekran/donuk kare(canlı giriş ve donuk kare),Standard Marker,Blue-only,H7V gecikmeli gösterim,monokrom ve Cross hatch bindirmeli gösterim,diğer izleme araçlarından bazıları.
LH2550E,sessizlik için soğutucu fansız çalışıyor.Bir masa sehpasıyla veriliyor ve VESA yuvasına uyumlu. 24 Voltluk AC adaptör,3 uçlu AC kablo ve 4 uçlu XLR DC kablo da beraber geliyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: