Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony HXR-MC1P Dijital HD Kamera-Kayıt Cihazı Zor Anlarda Yardıma Hazır

Sony HXR-MC1P,LCD panel ve kayıt işlevli el kumanda birimi ile küçük bir kamera kafasına sahip,kullanımı kolay bir HD kamera sistemi.Fazladan bir donanım gerektirmeden çekime başlanabiliyor.Yağmurlu ve ıslak ortamlarda güvenli kullanım için sıçramaya dayanıklı.Yarış arabasından veya spor etkinliklerinde ilginç açılardan çekime imkan veriyor.Ana birimdeki LCD panelinden çekimler hemen izlenebiliyor.

Sıçramaya dayanıklı 1080i HD kamera

Tam HD çekim yeteneği,10x optik zoom ve dahili bir mikrofona sahip olduğu halde,kameranın ölçüleri sadece 37x42.5x86.5 mm.Sıradan HD kameralarının erişemeyeceği yerlerde 1080i HD veya SD görüntü ve ses kaydedebiliyor.
Birimin altındaki vida deliğinden yararlanarak, örneğin bir kaska takmak mümkün. Suya yakın yerlerde ve yağmurda kullanılabilecek kadar sıçramaya dayanıklı. Ancak kamera su altında kullanıma uygun değil,ve kumanda birimi sıçramaya dayanıksız.

Eksiksiz birim ve pille çalışmanın esnekliği

HXR-MC1P’nin kumanda birimiyle hem kayıt hem de oynatım mümkün;harici kayıt veya oynatım cihazı gerekmiyor.Exmor CMOS algılayıcı kullanıldığı için,405 dakikaya kadar pille çalışabiliyor.

Uzaktan izleme ve denetim

Kumanda biriminde,ClearPhoto LCD Plus özelliğine sahip 2.7 inçlik,16:9 oranlı,211000 pikselli bir LCD panel var.Böylece,çekilen görüntüler hemen gözden geçirilebiliyor. Tüm menü ayarlarına bu dokunmatik ekrandan erişilebiliyor.

Spor çekimleri

Paraşüt,yamaç paraşütü ve kaykay gibi zorlu sporları yaparken bir yandan da çekim yapılıyorsa görüntüleri kontrol etmek zordur.HXR-MC1P ile kamerayı kaskınıza bile takarak,kumanda biriminin LCD paneliyle çekim açısını kolayca kontrol edebilir ve zoom koluyla görüş açısını ayarlayabilirsiniz.

Motor sporları

HXR-MC1P,motor sporlarında sürücünün veya pilotun görüş açısından çekim yapma imkanı veriyor.Kamera küçük olduğu için aracın gövdesinde birçok yere takılabiliyor. Opsiyonel bir geniş açıya çevrim lensi ile, aracın dar olan içi ayrıntılı çekilebiliyor.

Canlı yayın ve kayıt

Kumanda biriminde,HDMI çıkış ve analog görüntü çıkışı için konnektörler var.Piyasadan alınabilen bir HDMI/HD-SDI çevirici veya A-D çevirici kullanılarak,HD-SDI sinyalleriyle canlı yayın veya kayıtlar yapılabiliyor.

Küçük hayvan ve böcek çekimi

HXR-MC1P sisteminin küçük kamerası,küçük hayvanları ve böcekleri çekmeye de uygun.Kameranın küçük boyutu,doğal ortamlarında kameradan çok rahatsız olabilen vahşi hayvanların çekimi için ideal.
Ürün: HXR-MC1P Kamera-Kayıt Cihazı
Marka: Sony
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: