Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Kaplosuz Evrensel Şarj Cihazı IDAPT

Artık en mütevâzi evlerde bile ailenin her bir bireyinde bir cep telefonu bulunmakta.Bunun üzerine;kişisel sayısal içerik çalıcılar,taşınabilir oyun konsolları,taşınabilir internet aygıtları,GPS cihazları,sayısal fotoğraf makineleri,kablosuz kulaklık setlerini eklerseniz,eviniz bu cihazlara ait şarj adaptörleriyle dolmuş demektir.Bu kalabalık içinde boğulmak istemeyenler için IDAPT markasıyla,evrensel bir şarj cihazı geliştirilmiş.

IDAPT neredeyse piyasadaki tüm kişisel taşınabilir cihazları ve piyasaya çıkacak olanları destekliyor.
Hatta AA ve AAA NiMH pilleri de şarj edebilmekte.Bu esneklik IDAPT'ın kaide şeklindeki gövdesine takılıp çıkarılabilen birimlerin(TIPS),her model ve tür cihaz için firma tarafından üretilmesi ile mümkün oluyor. Kullandığınız cihaza göre fiş birimleri ayrıca satınalınıp cihaza yerleştiriliyor.IDAPT'ın aynı anda 2(i2)ve 3(i3)cihazı şarj eden farlı modeli var.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

2 comments:

Adsız dedi ki...

Yurt dışından gelen bir akrabam 1 tane 2lisinden getirmiş. tek kelime ile harika bir icat. Orjinal bir şarj cihazı bile 50 Tl civarı bunun sayesinden bütün aile hem şarjdan hemde kablolardan kurtulduk.

polyana dedi ki...

bu ürün türkiyede satışa sunulmuştur. yetkili firmanın sitesi http://www.idapturkiye.com