Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

RapidShare Downloader

Siz sadece RapidShare linkini açın o gerisini halleder. RapidShare Downloader sayesinde , bilgisayarınızın başında beklemeden otomatik ve hızlı bir şekilde istediğiniz kadar programı,müziği,oyunu bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

RapidShare Download 4.0 sürümüyle yep yeni özellikleri bize sunuyor.

Programın en büyük özelliği Premium hesabınızı kullanarak çok yüksek hızda ve kolay bir şekilde istediklerinizi indirebilirsiniz.Sorunsuz bir şekilde indirilen dosyaların listesini sunma.RapidShare Downloader dosyayı indirmeden önce bir ön kontrol aracı size sunar ve bu araç sayesinde dosyanın RapidShare’den silinip silinmediğini öğrenebilirsiniz.

Notlarım bölümü ile indirdiğiniz uygulamaların şifrelerini,seriallerini ve indirdiğiniz yeri kayıt altına alabilirsiniz.

Bilgisayarınız açıldığında otomatik olarak kendiliğinden başlama ve sizin RapidShare linkini kopyaladığınız anda aktif olması programını bir artısınıda bize gösteriyor.

RapidShare Downloader Türkçe, İngilizce , Almanca, Fransızca, Romanca , Portekizce, İsveççe dillerinide destekliyor.

Peki nasıl indirme işlemini başlatırım?

İki yolu var. İlk yolu RapidShare linkine sağ tıklayıp kopyala komutunu vermek. İkinci yol ise sistem çekmecesinden RapidShare Downloader’ı açıp ekle butonuna basmak.

Bende .OCX hatası verdi.Neden?

Vista kullanıcısıysanız MSINET.OCX hatası ile karşılaşma oranınız yüksek. Bu durumda;
Masa üstünüzdeki "RapidShare Downloader" simgesine sağ tıklayıp özelliklere girdikten sonra uyuyumluluk sekmesinden Programı Yönetici olarak çalıştırır işlemini yapmanız gerekmektedir.

Programı Buradan Download Lates Version resmine tıklayarak indirebilirsiniz

Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: