Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

AKG DJ kulaklık modeli K 518

Profesyonel DJ’lerin görüşleri ve önerileri doğrultusunda AKG Ses mühendisleri tarafindan hazırlanan,2 farklı AKG DJ kulaklık modeli kullanıcıların beğenisine sunuldu...
AKG K 181 DJ,profesyonel olarak DJ’lik yapanlara hitap ederken,AKG K 518 DJ ise yeni baslayan müzik severler için arkadaş partilerinde ve küçük klüplerde rahatlıkla kullanılabilecekleri bir kulaklık olma özelliği taşıyor.

AKG K 518 DJ modeli,yolun başındaki müzik tutkunlarının en iyi partneri olacak.Her mekanda DJ’lerin rahatlıkla kullanabileceği özel olarak tasarlanmış,yüksek kalitede kulaklık sistemine sahip olan AKG K 518 DJ,3D katlanabilir mekanizması ve deri kılıfı ile istenen her yere rahatlıkla taşınabiliyor.Ayrıca deri kulak pedleri sayesinde dışarıdan ses girişi de tamamen önlenmiş oluyor.
Ses kalitesi ve kullanım rahatlığıyla sadece DJ kabininde degil bilgisayarınızla da rahatlıkla kullanabileceğiniz AKG K 518 DJ,uzun kablosu sayesinde de TV’den istediğiniz filmi kulaklığınızla izleyebilme imkanı sunuyor.
AKG K 518 DJ’in perakende satış fiyatı 117 USD.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: