Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Yeni Versionu Adobe Photoshop Lightroom 3 Tanıttı


Adobe Photoshop Lightroom ile RAW işleme ve iş akışı aracı versiyonu 3 başlattı.Profesyonellerinden geribildirim sonucu ve sekiz ay kamu beta süreci,en son sürümü yeni bir RAW işleme motoru(Photoshop cs5 ile aynı) etrafında dayanır ve yeni özellikleri ile bir dizi geliyor.Anahtar eklemeler 64-bit desteği,profil tabanlı Lens Düzeltme,Nikon ve Canon DSLR ve ithal ve video dosyalarının yönetimi bir dizi gergin çekim içerir. Lightroom 3 edilebilir şimdi US $ 299 ilk defa alıcı ve 99 $ mevcut kullanıcılar için bir yükseltme olarak...
Major Release Gelişmeler Görüntü Kalitesi,Performans ve Fotoğrafçılar için İş Akışı Esneklik
Basın Bildirisi:

SAN JOSE, kalite,- 8 Haziran 2010-Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) bugün Adobe derhal durumu (r) Photoshop (r) Lightroom duyurdu (r) Windows için 3 yazılım (r) ve Macintosh,fotoğrafçılar hızla organize sağlayan temel dijital fotoğraf iş akışı çözümleri, geliştirmek ve vitrin onların imge bir uygulamadan. Önce Ekim 2009 yılında halka açık bir beta olarak yayımlanan Lightroom 3 nihai sürümü daha iyi büyüyen görüntü arşivlerine kolları ve gürültü azaltma ve yüksek görüntü kalitesi elde etmek için araçları bileme ile rakipsiz bir ham işleme motoru sağlayan tamamen yeniden tasarlanmış performans mimarisi tanıttı. 64-bit uyumlu Lightroom 3 yeni özellikleri,iş akışlarını optimize ve görüntüleri yaratıcı şekillerde,DSLR video dosyalarını seçin ve fotoğraf makinelerinde gergin çekim dahil çekmek için ortak izin içerir.
"Bu değerli geribildirim büyük miktarda Profesyonel ve amatör fotoğrafçıların tutkulu bir topluluk bizi tedarik ettiğini Lightroom 3 kamu beta,600.000 siteleri üzerinden olmuştur,"Kevin Connor Adobe Dijital Görüntüleme için ürün yönetimi başkan yardımcısı "Açık iletişim, müşterilerimiz ile olan daha Lightroom geliştirmek ve yüksek kalitede görüntüler üretmek için gerekli olan en iyi araçları sağlamak.
Lightroom 3 Resim tanıtımları genişlemek

Seçenekler de bu sürümde,Yeni yetenekler ile online paylaşım siteleri derlemelerine yayınlamak için geliştirilmiştir.Üçüncü parti eklentiler ile eklenebilir Flickr (r) kullanıcıları, yetenek Lightroom için tek bir tıklama ile hesaplarını synch var ve ek online fotoğraf paylaşım siteleri ile entegrasyon.Özelleştirilebilir baskı düzenleri ve seçenekleri olan yeni filigran özellikleri,Yer boyut metni değiştirmek ve stil,Fotoğrafçılar final görüntülerinin sunulması nasıl daha fazla rafine kontrolü sağlamak görüntüler marka için profesyonel ve amatör esneklik sağlamasına yardımcı olursunuz. Lightroom 3 artık yeteneğini seçeneği ses ve başlık ekranları eklemek ile video dosyaları olarak parlatılmış Slideshow ihracat içerir.
Adobe Photoshop Lightroom 3 Windows ve Macintosh edilebilir şimdi mevcuttur http://www.adobe.com/store, Amazon.com ve NewEgg.com üzerinden ön sipariş ve yakında frys, BestBuy.com, Costco.com, Walmart.com, Staples.com, OfficeMax.com, OfficeDepot.com gibi perakende ve online satış olacak.

Tahmini satış fiyatı nitelikli kayıtlı Lightroom kullanıcılar için USD yükseltme fiyatı ile yeni kullanıcılar 99 $ için $ 299 dolardır. Önerilen sistem gereksinimleri Macintosh OS X v 10.5, 10,6 Intel ile olan (r) tabanlı işlemci veya Microsoft (r) Windows (r) 7, Windows Vista (r) Home Premium, Business, Ultimate veya Enterprise veya Windows XP Service Pack 3, Intel (r) Pentium (r) 4 işlemci, 2 GB RAM ve 1024 × 768 çözünürlüklü ekran.

ürün özellikleri, yükseltme politikaları, fiyatlandırma hakkında ek bilgi ve dil sürümleri üzerindehttp://www.adobe.com%20/%20products%20/%20photoshoplightroom. Join Facebook'ta Lightroom topluluk (http://www.facebook.com/lightroom) Ve heyecan (http://twitter.com/lightroom).
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: