Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Mobil Dünyanın En Çok Olumsuz Yorum Alan Akıllı Telefonları

Mobil Akıllı telefon pazarına şöyle geriye dönüp baktığımızda bir değişim sürecinin yaşandığını ve halen bu sürecin devam ettiğini görüyoruz.Bu dönem süresince ortaya çıkan mobil akıllı telefonların kimileri herkesin beğenisini kazanarak birer klasik halini alırken kimileri de eleştiri oklarının hedefi olmaktan kurtulamadı.işte yazımızda en fazla eleştiri toplayan 8 akıllı telefonu derledik..

Nokia N72

Finlandiyalı üreticinin Symbain'lı Mobil akıllı telefonu E72 bir geçiş telefonu olmasının da getirdiği dezavantaj ile özellikle donanımsal anlamda sorunlu ve yetersiz bir cihaz olarak dikkat çekiyor.

SonyEricsson P900
Symbian UIQ arayüzünü kullanan P900 de tasarım ve donanım yönünden sorun yaşayan Mobil akıllı telefonlardan.

Benq P50
Siemens'in kapanan mobil bölümünü satın alarak büyük umutlarla girdiği mobil pazarından umduğunu bulamayan Benq,P50 modeli ile belki de bugüne kadar en çok eleştiri alan Mobil akıllı telefondur.İşleyişi engelleyen ciddi yazılım ve donanım sorunları bulunan cihazı,Şarj performansı ile de tam bir hayal kırıklığı.
HTC Dream
İlk Androidli olma sıfatının sahibi olan Dream'in sıra dışı tasarımı çok kaba bulunmuş ve çok eleştiri almıştı.

Siemens SX1
Siemens'in gelmiş geçmiş en başarılı cihazlarından biri olan SX1,aynı zamanda firmanın Symbian işletim sistemine sahip ilk ve tek akıllı telefonu olma sıfatına sahip.Meraklıları tarafından hala özenle korunan bu cihazın tasarım,yazılım ve donanım sorunları Siemens'in mobil bölümünün kapanmasına ortam hazırlayan olumsuzluklardan biri..

HP IPAQ H6315
Windows Mobile işletim sistemine sahip olan HP IPAQ H6315 tasarımı ve işleyişteki sorunları ile hayal kırıklığı yaratan cihazlardan. Ayrıca cihazın çıkarılabilir klavyesi en fazla eleştirilen konu olmuştu..

BlackBerry Storm
BlackBerry'nin iş telefonu kategorisindeki ilk dokunmatik ekranlı telefonu Storm,dokunmatik ekran arayüz uyumunu yakalayamayan cihazlardan.Ekran klavyesi kullanımı oldukça zor olan telefonun web tarayıcısı ile internette gezinmek bir hayli zahmetli.

Palm Treo 600
Palm OS 5.2 işletim sistemine sahip olan cihaz net görüntüler sunan ekranı ve güçlü donanımına karşın yazılımsal anlamdaki sorunlarıyla çok tepki çekmiş bir cihaz.

 :Sizin geçmişte hayal kırıklığına uğratan bir akıllı telefon var mı?
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: