Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Yeni Pioneer AV AMP VSA-LX53 3D Destek ve iControlAV ile Birlikte Geliyor

3D video iletim ve iPhone kontrollerde/iPod touch,Kaç İnternet radyo keyfini çıkarabilirsiniz.
Yüksek kalitede 7.1 kanal AV Maruchichanneruanpu "VSA-LX53" yayınlandı
Sadece Pioneer tarafından açıklanan, ancak ne yazık ki şimdilik Japonya'da Temmuz ayı başlarında
Pioneer ın yaptıgı acıklama şöyle:
[Planlama] niyet
Karasal dijital yayın ve Blu-ray yayılması,çok kanallı ses yükseltici AV biz giderek yüksek haline ihtiyaçlarına karşılık gelen grubu. Bu kez, Pioneer çoklu için pazar ve yüksek kaliteli teknoloji ve en son sanal donatılmış /iPod touch daha eğlenceli ve eylem çeşitli AV Maruchichanneruanpu at "VSA" LX53 olabilir iPhone işlevi surround Yeni sürümler olacak.
Buna ek olarak,isteğe bağlı bir radyo (RF) uzaktan kumanda tip "CU-RF100-U" aynı anda piyasaya sürülecek.Bu çok yönlü uzaktan kumanda olduğu için,AV serbestçe sistem ekipman ve diğer amplifikatörler konumunu seçebilirsiniz.
amplifikatör Bizim giriş,biz pazar line-up multi güçlendirmeyi canlandırmak hedefliyoruz..

 Ana özellikleri Şöyle:

1) 3D Video İletim1 ※HDMI ® için ARC ve destek son standartlarla
HDMI ®(Ver.1.4a 3D,ARC)standart karşılık,Blu-Ray oynatıcıda 3D uyumlu TV'ler bağlı ve 3 boyutlu ve yüksek kaliteli video oynatma keyfini çıkarabilirsiniz2 ※. Geleneksel dijital ses TV AV dinlemek,ARC(Odioritanchanneru)desteği ile HDMI ® dijital ses,tek bir kablo televizyon üzerinden çalınabilir optik yükselteçler gerekti3

2) çeşitli teknolojileri ile üreme yüksek kaliteli ses elde etmek için
"Bağımsız Güç Kaynağı" yüksek kaliteli ses sistemi sağlamak
Ortadan kaldırmak karşılıklı etkisi bağımsız güç kaynağı"için analog ve dijital güç kaynağı için bağımsız güç kaynağı olacaktır" sistemi ile donatılmıştır.Bu sistem aynı zamanda güç amplifikatörü performansını en üst seviyeye çıkaran akım temiz analog devreleri sağlamak için,yüksek kaliteli ses üretimi sağlanır.

düşük jitter için yeni geliştirilen"artı stres azaltma"devre tasarımı
Şimdiye kadar düşük faz gürültüsü ve bileşenleri jitter özellikleri ile daha etkili,"Jitter azaltma artı" devre.önce DAC,tüm giriş yerleştirerek Bu devre4 ※üzerine bir etkisi.Ayrıca dar band ayar ve master saat frekansı,ve kalitesini artırmak.Ses alanı"ferahlık hissi bir ses teknolojisi"ile sanal oluşturmak için
Top modeller SC-LX82/LX72 "sanal popülerlik kazanıyor geri" surround bu ünite ile de bulunuyor.Supikareiauto 7.1 kanal 5.1 kanal ses alanı yeniden olabilir.Ayrıca,yeni geliştirilen"sanal yükseklik özelliği yeni hoparlör yükseklik eklemeden ses alanını genişletmek alan sağlar.Ayrıca,aynı anda iki modu kullanarak mümkün sanal 9.1ch ses zevk alan etmektir.Bluetooth ® teknolojisi"Saundoretoriba hava"ile iletim kalitesini artırır.Bluetooth adaptörü(AS-BT100:isteğe bağlı)Bluetooth ® cep telefonu kullanırken tarafından kaydedilen oynayabilirsiniz müzik içeriğini kablosuz destekli cihazlar5 ※.

Ayrıca, Bluetooth ® ses bozulması ve aktarım sırasında S / N oranı yüksek kaliteli "Saundoretoriba Air" tarafından teknolojisini geliştirmek için kötüleşti meydana gürültü, yüksek kalitede kablosuz oyun ulaşmak.
Üç boyutlu ses alanı düzeltme sistemi otomatik olarak doğruluk ve tescilli arttı "Gelişmiş MCACC"6 ※Powered by analiz akustik ölçüm özellikleri üzerine yapılan doğruluğu artırarak yumuşak dengeleme sağlar.Özellikler otomatik crossover frekans daha.Otomatik olarak her hoparlör ve insan işitme özellikleri ve doğal üç boyutlu ses alanı çoğaltmak için optimum crossover frekans ayarlarını ayarlar.
USB bellek gibi ölçülen verilere ek olarak7 ※Bir PC kullanarak kendi uygulama saklayabilirsiniz,ayrıntılı özellikleri görebilirsiniz.Başarmak yüksek kaliteli ses teknolojisi

HDMI bağlantısı ® ses aktarımı Jittaresu"PQLS"çok fonksiyonlu surround multi-kanal LPCM olabilir.PQLS Blu-ray Disc yeteneği şanzıman ile bağlantılı olarak stres azaltmak, özgün kaliteden ödün vermeden yüksek kalitede oynatabilirsiniz.
zaman,teknoloji ile "aşama"tescilli kontrolü çok kanallı bas çalmaya oluşur eleyin boşluğu

3) video,yüksek görüntü kalitesi özellikleri

film"PC24p"fonksiyonunun doku Ticari DVD filmleri ya da kaydedilmiş film içeriği 1080/24p çıktı,
bu filmin dokusu8 ※"PC24p(Hassas Dönüşüm 24p için)"fonksiyonu
Üçlü HD gürültü azaltma,Bir gürültü azaltma uyumlu HDTV 3 ile donatılmış.Rastgele gürültü ve video sıkıştırma teknolojisi,cesur malzeme belirli MPEG blok gürültü ve sivrisinek gürültü azaltma ve etkili bulunmuştur.Geleneksel DVD ve SD de etkili içerik ve kayıtlı içerik.O görüntü kalitesi görüntü kalitesi ayar aralığı istedi.Detay ve kontrast vb dokuz video parametre ayarı ile donatılmıştır.yüksek kaliteli görüntüleri sunan açıkça her detaylar ve canlı renklerle betimliyor.


4)çeşitli fonksiyonları rahat bir izleme deneyimi çeşitli medya başa ulaşmak için

"IControlAV"eğlenceli eylem sağlayarak iPhone/iPod touch9
App Store uygulama yazılımı ücretsiz olarak orijinal"iControlAV" /iPod touch kablosuz LAN kurmak için iPhone edinilebilir iTunes birim altında temel işlemler sağlar. Ayrıca davranış ve vücut tilt rolü işleri,iPhone/iPod touch"DENGE"veya "vurgu" Yapabileceğiniz ve keyfini çıkarın.
İnternet radyo özelliği,yüksek kaliteli müzik dünyasında duymuş olabilir.
İnternet radyo özelliği,müzik dünya çapında keyfini çıkarabilirsiniz.Ayrıca,) Sevdiğiniz istasyonlara (24 istasyon listesi ve FM / AM radyo uzaktan ayar hissi keyfini kayıt olabilirsiniz.
iPhone / iPod10 ※Yine de ses dijital bir USB girişi ile donatılmıştır iletir. iPhone / iPod aynı anda birden fazla albüm sanat görüntüleyebilirsiniz.Ayrıca,özel bir kablo birlikte kullanarak,birim üzerinden video içeriği görüntüleyebilirsiniz.Ses dosyası11 ※JPEG ve USB Bellek kaydedildi7 ※, Taşınabilir müzik çalarlar7 ※Basitçe USB terminal bağlamak, kolayca müzik ve fotoğraf kütüphaneleri tadını çıkarabilirsiniz.
zengin bir çeşitlilik Sorumlu ETA bir (ön pin: 1 Giriş donatılmış ® kullanır,Arka: 05 giriş / 2 çıkış).THX şirket tarafından tiyatro ses üretimi THX Select2 Plus"karşılaştırılabilir izin set"standartları sertifikasına sahiptir.
Yeni geliştirilen"Geniş Surround Film/Müzik"geniş ön ve ön hoparlör ve surround hoparlörler arasında hareket ses anlamda ferahlık duygusu ön hoparlörlerin sesini geliştirmek için iki hoparlör ekleyerek.

"Fonksiyonu çeşitli"otomatik seviye kontrolü hizalamak için özel ses çıkış seviyesi çok kanallı İçeriği
PC web tarayıcısı kullanarak,bu ünite çalıştırılabilir"web tarayıcı kontrolü"fonksiyonu.
IIz Dolby Pro Logic desteği.gerçekçi modu üretir Açık yüksekliği 7.1 kanal ses alanı.

5) Sistem donanım yerde, gelişmiş işlerliğini Radyo (RF) uzaktan kumanda ifade CU-RF100-U (isteğe bağlı) ulaşmak için yüklü

kızılötesi uzaktan kumanda yanı sıra,radyo uzaktan kumanda isteğe bağlı ifadesi "CU-RF100-U" kullanılabilir.Radyo dalgaları operasyon için sinyal iletimi12 ※engellerin aslında hiç bir etkisi için,VSA-LX53 yerden çalıştırılabilir.Bu uzaktan kumanda iyi görünürlük ile organik EL ekranına VSA-LX53 ekran için benimsenen ve AV size el yapabilirsiniz aynı bilgi ekranı amplifikatör durumunu kontrol ederken.
Buna ek olarak,verici (IR Blaster) kullanarak kızılötesi dahil,AV ekipman yapamam sadece dört adede kadar amplifikatör sistemi düzeni serbestçe seçilebilir,diğer radyo dalgaları çalıştırılabilir ve kullanım kolaylığı önemli ölçüde artırır.

Destekler aşağıdaki istenen formatta 1 ※.Çerçeve Ambalaj:720p @ 50 Hz/59.94 Hz/60 Hz, 1080p@23.97 Hz/24 Hz,Saidobaisa (Half): 1080i @ 50 Hz/59.94 Hz/60 Hz,üst ve alt: 720p @ 50 Hz Hz/59.94/60 Hz,1080p@23.97 Hz/24 Hz
2 ※3D özellikli içerik / yazılım gereklidir.
3 ※ARC uyumlu televizyon gerektirir.
4 ※giriş analog sinyal PureDirect modu söz konusu değildir.
A2DP profili cihazlar ile 5 ※Bluetooth ® kablosuz teknoloji desteği gerekir.

Tüm Bluetooth ® bağlantısı kablosuz teknolojisi ile hiçbir ekipman ile çalışması garanti değildir.
6 ※MCACC = Multi-Channel Akustik Kalibrasyon Sistemi(otomatik ses tazminat sistemi.)"MCACC" ses seviyelerini ayarlayabilir ve aynı stüdyoda yöntemleri izleme kendi ses düzeltme teknolojisidir.
7 ※ USB terminal, değil yığın depolama işlemi ile ilgili olarak bir yığın depolama sınıfı desteği olarak kabul edilebilir tek ürünleri,tüm ürünleri sağlamak için vardır.
CP24p yeteneği ve video dönüştürme yapmak da dahil olmak üzere 8 ※3D iletim biçimi.
9 ※LAN Kablosuz yerine o ağ gerektirir.
10 ※ VSA-LX53 / çalıştırabilecek iPhone Oynandı / iPod


-------------Teknik özellikler--------------
■ Ses Özellikleri
Pratik Maksimum Çıkış
(Jeita, 6Ω, 1kn) 190 W / ch
Nominal çıkış
(20 Hz ~ 20 kHz) 0,08% 8Ω, 2kn tahrik THD Ön 110 W + 110 W
110 W Merkezi
110 W + 110 W Surround
Surround arka 110 W + 110 W
Frekans karakteristiği 5 Hz ~ 100 kHz (0 dB / -3 dB)
/ N Oranı Line S 103 dB (IHF-A)
■ HDMI konnektörü 6 giriş (1 ön) / 2 Çıkış
■ ses girişi
Dijital Iki koaksiyel, üç optik sistemler
Analog Iki
Analog (AV serisi) 04 satır
■ Video Girişi
Bileşik Strain 5 (※ 1 iPhone önünde / arka) sadece 4 sistemleri iPod
Bileşen Iki
■ Ses çıkışı
Puriauto Sistem 1 (9.1ch)
Dijital 1 Optik sistem
Analog 1 sistemi
Analog (AV serisi) 1 sistemi
■ Video çıkışı
Bileşik REC sistem monitör çıkışı 1 çıkış 1 sistemi
Bileşen Monitör çıkışı 1 sistemi
■ Diğer Terminal
iPhone / Dijital USB girişi iPod 1 sistemi
IR girdi 2 Giriş / 1 Çıkış
SR çıktı 1 sistemi
12V Trigger Çıkış 2
RS-232C 1 sistemi
İletişim Multi-Zone Ses çıkışı (Zone 2 / Zone 3)
Kompozit video çıkışı (Zone 2)
■ Diğer
Ölçüler (G) × (H) × (D) 420 mm x 173 mm x 433 mm
Base makine kitle 13,4 kg
Güç tüketimi 330 W
Bekleme durumunda güç tüketimi 0,1 W (kontrol işlevi kapalı)

Wep sayfası: Pioneer
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: