Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony Revize Giriş Seviyesi DSLR DSLR-A390 ve DSLR-A290 başlattı

Daha fazla stil ve değerin Sony tarafından ilk kez DSLR kullanıcıları için
14,2 megapiksel kolay kullanımlı DSLR-A390 ve DSLR-A290Sony DSLR-A390 ve DSLR-A290
En son giriş seviyesi dijital SLR yayımladı.Görüntüleri internet üzerinden sızdırılan önerdiği gibi,Kameralar esasen mevcut A230 ve A380 modelleri için yeni bir kavrama tasarımı ekleyin.Diğer büyük değişiklik,hem şimdi görüntü 14.2MP CCD stabilize A380 görülen sensörü elde edilmesi.A290 sabit LCD,hiçbir liveview ve daha büyük vizör ederken önceki modellerde olduğu gibi,Daha yüksek fiyatlı A390 ve 2,7 devirme LCD,şirketin hızlı liveview sistemine sahiptir.
Özellikleri dinlenme ekranda kamera kılavuzları ve HD çıkışı da dahil olmak üzere her iki kameralar tarafından paylaşılır.A390 ve A290 önümüzdeki ay ABD pazarında 600$ ve 500$ bir satış fiyatı ile başlayacak ve 500 € ve 450€ Avrupa pazarında..
Git:
14,2 megapiksel, Quick AF Live View ve (2,7 inç) LCD tilt 6.7cm; 14,2 megapiksel DSLR-A290 DSLR-A390
  • Kompakt, yeni kavrama tasarımı ve rahat kullanım için yeniden düğmeye düzeni şık gövde
  • Quick AF Live View tilt LCD (α390) ile hızlı ve doğru otofokus ile canlı görüntü önizleme
  • Dostu ekranda Yardım Kılavuzu ve Grafik Ekran
  • HDMI çıkışı ve BRAVIA Sync
9 Haziran 2010: Α (Alfa) Sony dijital SLR mesafesi iki şık ve uygun fiyatlı giriş seviyesi yeni kameralar ile..
Ideal ilk kez DSLR kullanıcıları için, DSLR-A390 (α390) ve DSLR-A290 (α290) görüntü kalitesi ve nokta-ve-kompakt kamera çekim yaratıcı seçenekler dramatik bir adım sunuyoruz.Daha da önemlisi,onlar güzel kullanımı kolay olsanız bile, bir DSLR önce ele hiç konum.
için 14,2 efektif megapiksel çözünürlüğü ile kusursuz, düşük gürültü görüntüler, iki model DSLR kullanıcıları tarafından ödül olan hızlı çekim yanıtları sunuyoruz. α390 Quick AF Live View ekstra yarar ekler. Hızlı, doğru aşama algılama ile autofocus tilt açı Clear Photo LCD Bu benzersiz sistem ekipleri canlı görüntü önizleme kolaylık.
Sony'nin en uygun fiyatlı yeni DSLR, α290) sadece (pil ve medya hariç 456g ağırlığında kompakt gövdesinde α390 aynı 14,2 efektif megapiksel çözünürlük sunuyor.

Her iki fotoğraf makinesi daha rahat kullanım sağlar çekici bir yeni kavrama tasarım özelliği. Her iki modelin Üst kontrol alanlarının da net ve derli toplu yeni düğme düzeni ile revize edilmiştir.
Hatta DSLR acemiler o parlak basit iki yeni kamera cömert yaratıcı özellikleri keşfetmek için bulacaksınız. Sezgisel Grafik Display kolay çekim hızı ve diyafram, ayrıca son resimde seçtiğiniz pozlama ayarları etkileri arasındaki ilişkiyi anlamak için yapar. Yardım Kılavuzu net, kamera fonksiyonlarının kısa açıklamalar, örnek bir görüntü ile resimli sizi elde edeceğiniz sonuçları göstermek için sunuyor.ve oynatma fonksiyonu menüler çekim hızlı erişim aerodinamik ekrandaki simgeleri renkli gereğidir.

Α390 ve α290) herhangi bir HD Ready TV'ye (isteğe bağlı kablo gereklidir doğrudan bağlantısı için bir mini-HDMI terminali bulunuyor. PhotoTV HD desteği bile daha iyi hala uyumlu BRAVIA ™ modelleri üzerinde görüntü üretimini arıyorum. BRAVIA ™ Sync rahat slayt gösterisi ve diğer fotoğraf makinesi oynatma fonksiyonlarını kontrol uzaktan TV kullanarak yapar sağlar.
Şık,Sony tarafından yeni α390 ve α290 dijital SLR fotoğraf makinelerinde kullanımı kolay kullanılabilir yaz 2010 edinilebilir.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: