Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony den Fotoğraf Makinaları,Su Geçirmez Kılıflar Sualtında ve deniz kenarında

Deniz Paketi ile dalgaların altındaki gerçek öyküyü keşfedin.
Sony,su üzerindeki ve altındaki aktivitelerinizi geliştirecek çeşitli ürünler sunmaktadır.Sualtında ve deniz kenarında güvenle fotoğraf ve video çekmenizi sağlayan su geçirmez ve su sıçramasına karşı korumalı kapsamlı kılıf serisinin yanı sıra,Cyber-shot modellerimizde daima mükemmel piksel ölçüsünde fotoğraflar çekmenize yardım eden"Sualtı Modu"yer almaktadır.
Hafif ve kullanışlı Deniz Paketi 40m'ye kadar derinlikte suya karşı koruma sağlar,bu nedenle dalış yaparken mükemmel fotoğraflar ve videolar çekmek için idealdir.
Cyber-shot™ fotoğraf makinenizle güvenilir performans sağlaması için özel olarak tasarlanmıştır,her derinlikte rahat ve sorunsuz kullanım için bir kolla çalışan deklanşör gibi akıllı özelliklere sahiptir.
Daha güzel sualtı fotoğrafları için Sualtı Modu
Daha derine indikçe,suyun renk skalasının sonunda ilk olarak kırmızıdan,sonra turuncu,sarı,yeşil ve maviden ışık emmesi nedeniyle her şey mavileşmeye başlar.Bunun anlamı,suda derinlere inildikçe sığ kısımda önce kırmızının,sonra turuncu,sarı ve diğer renklerin soluklaşmasıdır.
BD(otomatik):Daha Doğal Görünütü için renk tonları otomatik olarak ayarlanır.
Sualtı Modu1:Mavi tonlar arttığında daha doğal görünen bir renk dengesi kazandırır.
Birçok Cyber-shot™ fotoğraf makinesinde*şnorkel veya dalış sırasında canlı,doğal renklerle mükemmel fotoğraf ve videolar çekmenizi sağlayan özel bir Sualtı Modu vardır.Sualtı Modu,derinliklerde renk tonlarının sırayla solmasını telafi eden çeşitli dahili renk filtreleri gibi çalışır.Ayrıca,harici flaşınız yoksa bile mükemmel sualtı resimleri için beyaz dengesini otomatik olarak ayarlar.
*HD çekimli Sualtı Video Modu şu modellerde bulunmaktadır:DSC-T900,DSC-T90,DSC-W290,DSC-W270
 Daha Fazla Bilgi: Dijital-fotograf-makinesi-aksesuarları
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: