Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

2020’de İnternet Elde Olacak

El bilgisayarlarına olan eğilim,Apple iPhone gibi akıllı telefonlarla başladı.Pew Internet;American Life Project tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre,2020 yılında çoğu insan için İnternet’e bağlanmanın başta gelen yolunun kablosuz aygıtlar olacağı tahmin ediliyor.
2020 yılında teknolojinin rolü hakkında yaklaşık 600 İnternet uzmanı ile anket yapılan“İnternet’in Geleceği III”araştırması,günümüzden 11 yıl sonra kolay taşınabilirlik ve uygun fiyatın birleşmesiyle cep telefonunun başta gelen İnternet geçidi haline geleceğini öngörüyor.

Pew raporunda anılan Wireless Intelligence piyasa veritabanı rakamlarına göre,2008 sonu itibariyle dünyadaki 4 milyar cep telefonunun yüzde onbeşi İnternet özelliği taşıyor.Yaklaşık 1.6 milyar kişi şu anda Web kullanıyor.
Cep telefonunun yükselişi,kullanıcılara dünyanın farklı bölgelerinde kesintisiz ve kararlı hizmeti sürdürmeye imkan veren bir dizi evrensel standart ile desteklenecek.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: