Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Ikegami HDS-V10 GFCAM Bantsız Kamera

HDS-V10 kamera MPEG-2 sıkıştırma ve artık zorunlu hale gelen MXF dosya formatı kullanıyor,ve 1920x1080 yüksek HD görüntü çözünürlüğü sunuyor.Bu kamera ve kayıt cihazı,HDTV görüntüleri çıkarılabilen GFPAK ortamına kaydediyor.Ikegami’nin en üst düzey HDTV kameraları gibi 2/3 inçlik 3CCD sistemi ve dijital işleme IC (ASIC)devreye sahip HDS-V10,zengin görüntü performanslı bir bantsız kamera.
GüvenilirlikToshiba tarafından geliştirilen ECC(Error Correcting Code)ve Wear-Leveling özellikli bellek teknolojisiyle GF serisi yüksek güvenilirlik sağlıyor ve güç anormalliklerinden doğacak veri kaybını engelliyor.
Dengeli Tasarım
GFCAM’in düşük ağırlık merkezi ve iyi yerleştirilmiş omuz desteği,sarsıntısız ENG çekim sağlıyor.İki tip omuz desteği var:Kayar tip SP-002 20mm ayar aralığında arkaya ve öne kayacak şekilde tasarlanmış.Daha yumuşak malzemeyle dengeli bir his veriyor ve desteğin üzerindeki başparmak kilidiyle aletsiz ve kolay ayarlanıyor.Sabit tip SP-001 opsiyonu daha sert mazlemeden geniş tasarlandığı için omuzda taşırken mükemmel sabitleme ve kolay yerleştirme sağlıyor.
Çevreye Dayanıklı
Özellikle yağmur ve toz düşünülerek tasarlanmış GFCAM,klasik bant tabanlı ürünlerle karşılaştırıldığında darbe,titreşim,yağmur ve kuma daha dayanıklı; zorlu doğa koşullarında çalışabiliyor.
Kesintisiz Kayıt
Kameranın içindeki tampon bellek GFPAK bellek olmadan 30 saniye kayıt yapabiliyor.GFPAK’ı 30 saniye içinde değiştirmek,uzun kayıt süresi gerektiren uygulamalar için kesintisiz kayda imkan veriyor.
Üstün Görüntü Kalitesi
Kamerada yüksek hassasiyetli ENG uygulamaları için 2/3 inçlik görüntü algılayıcılar(gerçek 1080i ve gerçek 720p CCD algılayıcı seçenekleri)var.En yüksek çözünürlükte HD görüntüler kaydetmek için MPEG-2 4:2:2@HL kodek konmuş.Programlanabilir DSP içeren gelişmiş kodek çip seti gelecekte en son kodeğe yükseltilebilmesini sağlıyor.
GFPAK Flash Bellek Paketi1
6GB/32GB/64GB olmak üzere üç farklı kapasitede bulunan GFPAK,güç harcamadan kalan kapasiteyi gösteriyor,ve kamerayla kullanmak için yüksek hızlı bir S-ATA arabirimi,kurgu ve kopyalama için PC’ye bağlanmaya yönelik endüstri standardı USB2.0 arabirimi içeriyor.
Oynatım ve Kurgu
GFPAK’e kaydedilen tüm klipler 3.5 inçlik LCD ekranda oynatılabiliyor.Klipleri küçük resimlerinden kolayca seçebilir ve bir oynatım listesine göre hemen oynatabilirsiniz.
Kayda Hemen Başlama
Güç açıldıktan sonra kayıt 3 saniye içerisinde başlıyor,böylece önemli sahneler kaçırılmıyor.
Yeni Kayıt İşlevleri
Bantsız kaydın tüm avantajlarına sahip GFCAM,zaman aralıklı kayıt(Time Lapse Recording) ve geçici kayıt (Retro Loop Recording)özelliklerine sahip.
Ürün :GFCAM Bantsız Kamera
Marka:Ikegami
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: