Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

LG KS360 Modeli Liderlik Yarışında Hızla ilerliyor

LG'nin KS360 modeli kendi gamında liderlik yarışında hızla ilerliyor; süper güzel kayar kapaklı ve modaya uygun canlı renklerle gelen bu telefon ne yazık ki şu ana kadar sadece İngiltere'de mağazalarda.Sahip olduğu ilginç fonksiyonları ile kullanıcılar için ilgi odağı olabilecek bir telefon.Bu telefon kullanıcıların benzersiz bir stil yaratbileceği özel bir tür.Özellikle gençler ve sosyal ağ paylaşımını sevenler için düşünülmüş.
LG KS360 bunun yanısıra 2.4-inç ekran,2 megapiksel kamera,tam QWERTY klavye ve çok daha parlaklık gibi bazı muhteşem özellikleri ile tam donanımlı olarak gelmekte.Veri transferi ise GPRS ve EDGE ile gerçekleştirmekte yani UMTH desteklemiyor.

Cep telefonunda özellikle dokunmatik ekranın zevkine varmak istiyorsanız bu sizi hayal kırıklığına uğratabilir.LG KS360 temel özellikleri arasında QVGA çözünürlüğü büyük bir 2,4 inç TFT ekran yer alıyor.Resim,metin görüntüleme ve çok daha fazlasını bu cep telefonunda bulabilirsiniz. Kullanıcı dostu,tam ekran slayt rotasyon ile QWERTY klavyeye sahip telefon,dokunmatik aramadan da zevk almanızı sağlayacak nitelikte.
Telefonun en iyi taraflarından biri de,çok renk kombinasyonlarını kullanılabilir olmanız.Siyah ve kırmızı,siyah ve gümüş,beyaz ve pembe,metalik ve parlak mavi gibi uygun birçok seçeneğe sahipsiniz.Diğer özellikleri;microSD hafıza kartı yuvası,SMS,3 boyutlu resim galerisi,ofis belge görüntüleyici ile diğerlerine göre çok daha dişli gibi bu telefon.

Diğer bazı özellikleri ise:
Java MIDP 2.0
MP3 çalar
MPEG-4 görüntüleyici
FM radio
Photo/video editor
Handsfree
Ses hafızası

Fiyat,plan ve dağıtımı hakkında daha fazla bilgi almak için...
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: