Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Dedolight’tan Yedi Yumuşak Işık

Daylight ve Tungsten:150W,300 W,1000W,4x150W Tungsten 200W,400W/575 W Daylight Fresnel bir teçhizata takılmış bir soft box’a göre,sıcak noktalar yaratmadan iki katı ışık verimliliği sağlıyor.Mükemmel derecede aydınlatılmış bir alan için,ampul softbox’ın odaksal merkezine yerleştirilmiş.Patentli ayarlanabilen speed halkası,saniyeler içinde çok çeşitlilikteki soft box’lara takılabiliyor.Dedoflex Octodome 150 cm çapıyla büyük bir difüzör alanı oluştururken,sadece 40,5 cm derinliğiyle sıkışık alanlar için ideal.
DLH1x150S Tungsten
Bir 150W düşük voltajlı soft ışık,dahili kısılabilen dönüştürücüsüyle küçük çaplı bir video ekibi için tasarlanmış.Cep boyutundaki ışık kafası,üç ayrı boyuttaki soft box‘a sığacak şekilde patentli genişleyebilen adaptör kollarına sahip.Bu,video kamera kullanıcısının difüzör tarafından emilen ışık büyüklüğünün,küçük bir dolgu ışığından,üç kişilik bir düzen için kullanılacak geniş soft light kaynağına kadar değiştirebilmesine izin veriyor.
DLH1x300S Tungsten
300 Watt’lık Dedolight yumuşak ışık şebeke voltajıyla çalışıyor ve uygun voltaja göre ampülü değiştirilerek dünyanın her yerinde kullanılabiliyor. Yolculuk halindeki bir görüntü yönetmeni için yapılmış en kompakt set.
DLH4x150S Tungsten
Eşsiz 4x150S soft light ışık,iki ünlü ışık şefinin önerileri sonucu üretildi. Sürekli olarak kısılabilen bir,iki,üç ya da dört lambaya çevrilebiliyor ve böylece,2 KW bir Fresnel lambanın önüne konulan soft box’ın ışık çıkışıyla karşılaştırılabilecek,ama ondan kesinlikle daha hafif ve daha az yer kaplayan benzeri görülmemiş bir yoğunluk aralığı sağlıyor.
DSBOCT Octodome
Dedoflex Octodome 150 cm çapı ve geniş difüzör alanıyla,güzel ve etrafı kaplayıcı bir yumuşak ışık yaratıyor.Hem 400/575 günışığı hem de 1000W tungsten halojen yumuşak ışığıyla işliyor.Dedoflex Octodome çok az yer kaplıyor;sadece 40,5 cm derinliği kapalı alanlar ve sıkışık kurulumlar için ideal.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: