Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

100Hz size Yetmiyorsa,Motionflow 200Hz'ye Merhaba deyin.

İki kat zamanı
100Hz size yetmiyorduysa,Motionflow 200Hz'ye merhaba deyin.
Bir kez daha dünyada ilkolarak,ekranda gördüğünüz kare sayısını iki katına çıkaran Motionflow 100Hz teknolojimizi aldık ve bir kez daha iki katına çıkardık.Sonuç,saniyede 200 kare–standart kare hızının dört katı.Akıllı bir şekilde yeni kareler ekleyen Motionflow 200Hz,her bir yüksek hızlı sahneyi alır ve ipek kadar pürüzsüz olarak ve keskin ayrıntıyla görüntüler–hatta bulanıklık efektlerini de kaldırır.

Motionflow teknolojisi,ekranda gördüğünüz kare sayısını katlayarak çalışan bir teknolojidir.Hareketi yumuşatmak için,havada ilerleyen bir top gibi hızlı hareket eden görüntülere yeni kareler eklenir.
Her sahnenin öncesindeki ve sonrasındaki karelerden aldığı bilgilere dayalı olarak Motionflow,her yöndeki hareketi tahmin eder ve bu bilgiye dayanarak tamamen yeni görüntüler yaratır.Yani,yalnızca mevcut kareler kopyalanmaz.
Kesintisiz destek
Spor taraftarları,oyun meraklıları ve aksiyon filmi sevenler için mükemmel olan Motionflow 200Hz,hızlı hareket eden aksiyon sahnelerindeki tüm ayrıntıları ve dramayı yakalar ve bunları ultra yumuşak hale getirir.
Aksiyona bir değil tam üç yeni görüntü eklenerek,şaşırtıcı saniyede 200 kare hızında görüntülenen son derece keskin görüntüler oluşturulmaktadır.Spor görüntülerinde aksiyonun hiçbir ayrıntısını kaçırmayacaksınız.
Ve şimdi saniyede 24 kare olarak çekilen filmler ve çizgi filmler de,Motionflow 200Hz tarafından yedi yeni görüntü eklenip tüm rahatsız edici titreşim ve bulanıklık ortadan kaldırılarak daha iyi hale getirilmektedir.Orijinalin daha üstün bir yeniden üretilmiş halini elde edersiniz. Ekrandan uzaklaşamayacaksınız.
Sizi ekrana bağlayacak ultra yumuşak aksiyon ve şaşırtıcı netlikte ayrıntı için, saniyede 200 kare hızına yükselin. Hiçbir şeyi kaçırmayacaksınız.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: