Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

iPhone 7'de Olacak 9 Özellik!

Apple analisti Ming-chi Kuo,iPhone 7'de olmasına kesin gözüyle baktığı özellikleri açıkladı.
iPhone 7
iPhone 7
iPhone 7 ile ilgili sızıntılar ve stratejik olarak Apple'ın hamleleri hesaplanırken ünlü Apple analisti Ming-chi Kuo,iPhone 7'de olmasına kesin gözüyle baktığı özellikleri açıkladı.Bugüne kadar hakkında birçok sızıntı paylaşılan iPhone 7'nin tanıtılmasına kısa süre kala cihazla ilgili pekçok detayı öğrendik.

1) Hafıza artıyor
Ünlü analist Kuo,iPhone 7'de 16GB seçeneğinin kaldırılarak cihazın 32GB/128GB/256GB depolama seçenekleriyle geleceğini belirtmiş.

2) Yeni renk seçenekleri
Ming-chi Kuo'nun söylediğine göre Apple iPhone 7,önceki modellere iki farklı renk seçeneği ekleyerek uzun süredir iPhone kullanıcılarının istediği tam anlamıyla siyah olan"dark black"ya da"piano black"renk seçeneğini ekleyerek space gray rengini kaldıracak.Ayrıca iPhone 7'nin bir de"deep blue"olarak adlandırılan koyu mavi renkle de geleceği söylentiler arasında.

3) Suya karşı dayanıklılık
Kuo'nun tahminlerine göre iPhone 7,Apple Watch'ta olduğu gibi IPX7 suya karşı dayanıklılık sertifikasıyla gelerek basit su temaslarında cihaza bir hasar gelmemesini sağlayacak.

4) Kulaklık girişine elveda
iPhone 7 hakkında uzun süredir konuşulan sızıntı Kuo tarafından da doğrulanarak Kuo, iPhone 7'de 3.5mm kulaklık girişinin kaldırılacağını,kutu içindeki EarPod'un Lightning girişiyle geleceğini ve Lihtning için 3.5mm jack'a dönüştürücü harici adaptörün kutu içeriğine dahil edileceğini söylüyor.

5) Daha güçlü teknik özellikler
Apple iPhone 7 ailesi Apple'ın yeni 2.4 ya da 2.5GHz bandına çıkabilecek işlemicisi Apple A10'dan gücünü alacak.Bir önceki A9 işlemciye göre daha başarılı bir performans sergileyecek Apple A10,ilk söylentilere göre TSMC tarafından üretilecek.

6) Plus modeliyle çift kamera geliyor
iPhone 7 Plus modelinde ikisi de 12MP çözünürlüklü çift arka kamera yer alacak.Bu arka kamera çok daha geniş açılı fotoğraf ve videolar çekebilecek. Ayrıca kamera birkaç kata kadar da olsa optik zoom yapabilecek.
iPhone 7'de
iPhone 7
7) True Tone teknolojisi
Apple iPhone 7,dört tonlu LED flash destekli arka kamerayla gelirken yazılımsal destekle de ortam ışığını arttırarak gerçek renkleri bozmadan geceleri bile başarılı fotoğraflar çekebilecek.

8) FeliCa NFC desteği geliyor
Apple Pay ödeme sisteminin daha da geliştirilmesi amacıyla Japonya pazarına özel FeliCa NFC desteği kazanacak iPhone 7,Japonya'da çok daha geniş bir kitlenin yeni NFC özelliğinden faydalanmasını sağlayacak.

9) Sensörler gelişiyor
iPhone 7 modelinde çok daha gelişmiş,lazer destekli bir yakınlık sensörü yer alacak.Ancak bu denli gelişmiş bir yakınlık sensörünün iPhone 7'de hangi amaçla kullanacağımızı henüz bilemiyoruz.

Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 7,7 Eylül 2016'da düzenlenecek Apple etkinliğinde tanıtılacak.Yukarıdaki 9 önemli yeniliğin iPhone 7 ile gelip gelmeyeceğini de resmi olarak 7 Eylül tarihinde görmüş olacağız.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: