Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

LG ilk 3D Ses Ev Sinema Sistemi LG-HX996TS Tanıttı

HX996TS olağanüstü ses kalitesi üç önemli yenilikler ile geliyor.
İlk,Dikey 3D Effect Kanal,tavana kadar ses alanı genişletmek için HX996TS dört Tallboy Konuşmacılar üstleri aracılığıyla ses yayar.Ortaya çıkan ses dalgaları da filmin ortasında ve yanılsama yaratıyor.HX996TS 3D ses ikinci kısmı,çift subwoofer ile geliyor.Yerine geleneksel tek subwoofer,iki subwoofer büyük ölçüde genel ses kalitesi..
Daha zenginleştirici,televizyonunun ters taraftafında yer almaktadır.Çift subwoofer oda-bir çarpıcı gerçekçi soundtrack için ses,3D ses deneyimi tamamlamak LG'nin eşsiz DSP algoritma ile 3D ses mükemmeldir,Sinema Dome etkisi vardır.LG'nin DSP algoritması da kesintisiz ses izleme garantisi,gerçek zamanlı olarak tek ses kanalı analiz eder.

HX996TS tasarımı-dayanıklı,geniş-hem şık ve aynı zamanda daha zengin,daha güçlü ses oluşturmasına yardımcı olur.Ayrıca,alt bölümünde 3D mavi gradated klas,hoparlörün boyutlu bir görünüm artırır.LG HX996TS Sinema Dome Etkisi ve kesintisiz ses izleme garantisi gerçek zamanlı olarak bireysel ses kanalları,analizler LG'nin eşsiz DSP algoritması sunar.Sistem 2D modunda 1100W ile 3D modu ve 5.2-kanal çıkışı 1280W güç ile 7.2-kanal çıkışı sunuyor.

HX996TS Özellikler:
Dikey 3D Effect Kanal
Sinema Dome Etkisi
3D modu:7.2 Ch/1280 W Çıkış
2B modunda:5.2 Ch/1100 W Çıkış
Çift Subwoofer
3D Sound Hoparlörler(Üst Birimi Driver)
3D DSP Teknolojisi
Gerçek Sinema Ambience
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

1 comments:

servis dedi ki...

Blogunuz içersindeki makalerileri hergün takip ediyoruz.Ve çok begeniyoruz arkadaşlarla paylaşıyoruz,hukuk danışmanlık olarak paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz.