Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Yeni HDSLR Kameralar için Elektronik Vizör Redrock Micro EVF Duyurdu

Hollywood,CA-Redrock Micro,uygun fiyatlı,profesyonel kalitede sinema aksesuarları lider,HDSLR kameralar için patent bekleyen yeni Redrock microEVF elektronik vizör duyurdu.Bu kompakt hafif tasarım,üstün çözünürlük ve inanılmaz uygun fiyatta,tasarlanmış ilk elektronik vizör.
Video ve hareketli çekimler için Canon 5D MKII gibi HDSLRs popülaritesi,son yıllarda fırladı,kameranın vücut video için ideal mevcut izleme çözümleri ilk kuşak-arka optik vizör takılarak kameranın LCD ekran ciddi vizör ve kamera gövdesi yerleştirme limit ve kamera asistanları veya yönetim için ek monitör kullanımı olasılığı ortadan kaldırıyor.Yeni Redrock microEVF,kamera gövdesinin bağlanır,maksimum konfor ve istikrar için her yere konabilir ve çoklu monitör çözümün bir parçası olabilir harici bir elektronik vizör.MicroEVF bir ölçüye state-of-the-art arkadan aydınlatmalı bir çekici,ergonomik gövdesi LED monte kullanır.HDMI çıkışı sağlayan herhangi bir HDSLR veya video kamera ile uyumludur.uyumlu olduğu bilinen HDSLR kameralar Canon 5D MKII,Canon 7D,Canon 60D,Canon T2i,Canon 1D MkIV,Nikon D3s,Nikon D300s,D3100,D7000 ve içerir.

microEVF başlıca özellikleri şunlardır:
HDSLR kameraların kompakt,hafif ihtiyaçları için özel olarak tasarlanmış tam bir renk HD vizör.MicroEVF az 6oz ağırlığında.
Ultra yüksek çözünürlüklü 1,2 Canon EOS kameralar'arka LCD daha yüksek çözünürlüğü olan ekran nokta
LED aydınlatmalı az güç tüketimi ile parlak net görüntü korur.
Sonsuz ayarlanabilir montaj seçenekleri
Düşük güç tüketimi ile tam gün kesintisiz izleme sunan bir self-pil içerir.

microEVF inanılmaz 595 $ olarak fiyatlandırılır.Durumu henüz ilan edilmedi.Daha fazla bilgi www.redrockmicro.com de/EVF bulunabilir.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: