Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

JVC Yeni Zarif ve Şık Soundbar Ev Sinema Sistemi TH-BC1,TH-BC3 Sunar

JVC iki yeni eklemeleri açıkladı,kendi ev sinema ses line-up günümüzün yüksek çözünürlüklü görüntüleri tamamlayacak şekilde tasarlanmıştır,SoundBar sistemleri kuşatır.Hem TH-ve TH-son ev eğlence cihazlarına bağlantı sağlamak ve kurulumu ve kullanımı basit,üstün ses kalitesi sağlar BC3 BC1.

Mümkün olan en iyi ses deneyimi için hem yeni JVC soundbars SRS TruSurround HD™ ve SRS TruVolume™ oluşan SRS StudioSound HD™ sunuyor.
SRS TruSurround HD iki hoparlör veya kulaklık üzerinden dinlemek için 6.1 kanala kadar süreçlerini optimize bas performansı için SRS Labs özel algoritmalar kullanır.başka bir kaynaktan geçerken SRS TruVolume ses dalgalanmaları ortadan kaldırır.
Giriş seviyesi JVC TH-BC1 sunar Kolay kurulum ve bir 60 watt(kanal başına 30 watt),iki kanallı SRS StudioSound HD ön SoundBar surround dahili FM tuner.TH-BC1 özellikleri bir analog giriş ve iki adet dijital ses giriş(optik ve koaksiyel)ve bir subwoofer ön çıkış.

İki giriş/bir çıkış-TH-BC3 iPod ®/iPhone® ve HDMI 1.4 için bas-açık havuz ekler.Stand by ve kolay kurulum ve kullanım için ARC(Audio Return Channel)HDMI CEC bağlantısı,3D hazır video özellikleri.TH-BC3 da iPod®/iPhone® üzerinden filmleri izlemek için kompozit video çıkışı ekler.
TH-BC1 149,95$ için Ocak 2011'de satışa sunulacak TH-BC3 249,95$ için Şubat 2011'de satışa sunulacak.http://www.jvc.com/
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: