Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony HDR-TD10 3D Handycam Modelini CES 2011 ile Tanıttı

Sony'den geliyor.Sony,3 boyutlu çekim yapan detaylı handycam modelini CES 2011 ile tanıttı.Sony HDR-TD10 handycam modelinin en büyük özelliği 3 boyutlu kayıt yapması.Bu konuda Sony rakiplerinden oldukça iddialı,çünkü dünyanın son kullanıcı için ilk çift full hd görüntü çeken kamerası tanımlamasını kullanıyorlar.Bu da kameranın sadece çift objektif degil,ayn zamanda iç sistemin de çift olduğu anlamına geliyor.Yani kameranın içerisinde çift Sony G lens,çift Exmor R CMOS sensör ve çift BIONZ işlemci bulunuyor.
Sony'nin yeni 3D kamera hakkında kayda değer Ek özellikler 2B 60p/24p kayıt özelliği dahili flash bellek 64GB dahil,Optical SteadyShot sistemi w/Aktif Modu ve hatta iAuto 3D yanı sıra 10x 3D optik zoom(17xGelişmiş Zoom ile 2B 12x).
3.5 inçlik Xtra Fine 3 boyutlu LCD'ye sahip olan kameranın fiyatı ise 1500 dolar civarında.Nisan'da piyasaya çıkacak,bekleniyor Daha Fazla Bilgi Sonybulabilirsiniz.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: