Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Yeni Panasonic HD Mobile Kamera HM-TA1 sunar

27 Temmuz 2010-dün ultracompact oyuncak video kamera pazarına kendi entry: HM-TA1 ilan edildiği Panasonic,fray katıldı.Bu-camcorders popüler Flip serisine rakip olacak,basit bir arayüz ve küçültme büyüklük sunuyor.Skype ve iFrame ile yakalamaya çalışın iki özel özellikler ekler.TA1 HDC-SDX1 tarafından kameranın da Skype ve iFrame işlevler sunan bir daha geleneksel tarzı katılır.
Panasonic bu Skype ve Apple ile ortaklıklar rekabet üzerinde benzersiz bir kenar TA1 ve SDX1 verecektir umuyor.Skype cams,her iki modelin kusursuz popüler video yazılım istek çalışmak gibi.kameralar daha kolay Apple düzenleme yazılımı ile uyumlu,Panasonic iFrame formatında 960x540 30P video çekeceği bir iFrame kayıt modu,tanıttı.Bu küçük dosyalar basit iMovie içinde düzenlemek ve YouTube gibi video paylaşım sitelerine upload vardır. Ayrıca TA1 yerleşik-HD Writer PE sürümünde düzenlemek ve videoları paylaşmak için kullanabilirsiniz.

Cep büyüklük boyutları ve hafif tasarımı,HM-TA1 HD cep cep kamera ile nerede olursanız olun hayatın en güzel anları yakalamanızı sağlar.
Küçük boyutuna rağmen,hala yakın ve tüm eylem kişisel kalkmak böylece TA1 4xDijital Zoom vardır.yetenek keskin tanımlı detayları ile 8 mega piksel için,güvence altına alınacaktır net ve canlı görüntüler ile.
büyük ekranda kendiniz bakın sadece kamera ile Panasonic VIERA TV nerede VIERA Image Viewer götürecek bir SD kart yuvasına Resimlerinizi aracılığıyla SDXC/SDHC/SD Hafıza Kartı pop için.TA1 USB terminali de uygun kamera şarj etmek için kullanılır.Sadece PC'nize evde takın ya da pili şarj etmek için yolda.
lütfen basın bildirisinin tamamını okumak için.Resmi panasonic internet sitesi
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: