Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Yeni DJ'ler için Pioneer Debuts CDJ-850 Dijital Medya Oynatıcı

Pioneer ekipman ve sunduğu profesyonel ve amatör DJ'ler için.İşte Burada yeni üstün bir DJ eğlence gelecek nesil tasarım Pioneer firması profesyonel CDJ serisi başlatmak konumunda.Bu cihaz,profesyonel düzeyde Pioneer CDJ-850,bu tedbirler 305(W )x364,4(D )x105,5(H)milimetre ve 3,3 kilogram ağırlığı ölçme's ile birlikte geliyor.Ve Pioneer CDJ -850 Digital Media Player yetenekli hem de Audio CD,CD-R/RW ve harici depolama cihazlarından taşınabilir sabit disk ve flash sürücü gibi dijital dosyaları oynatmak için.
CDJ-2000 ve CDJ-900 gibi.850 döner seçici ve kaş düğmeleri ile 206mm jog dial vardır.MP3/AAC/WAV/AIFF uyumlu ve dosyaları da Windows ile7/Vista/XP ve Mac OS X de destekliyor.
Eğer profesyonel DJ'ler iseniz ve seyir için yeni bir turntable,bu cihaz sizin için iyi bir seçimdir.Tarifeli Ağustos ayında 999 $ fiyatı...Pioneer DJ ekipmanları yeni bir parçası olarak CDJ-850 Dijital Medya Oynatıcı.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: