Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Panasonic Lumix FZ45 Yeni-Hybrid Super Zoom Kamera Tanıttı

Hybrid Super Zoom Kamera FZ45-25mm geniş açı From 24x Optik Zoom her iki Still ve HD Motion Pictures

14,1 megapiksel DMC-FZ45 bir 25mm geniş açı 24x f/2.8-5.2 LEICA DC VARIO- ELMARIT optik zoom lens bulunuyor.25mm geniş açı objektif hakkında iki kez standart 35mm lens çekim alanına sahiptir.güçlü 24x optik zum hala hareketli resim kaydetme hem de kullanılabilir.Ekstra Optik Zoom fonksiyonu bu 24x güçlü 50.6x için bir çözünürlükte zoom yakınlaştırma oranı uzatmak CCD merkezinde parçası kullanır 3-veya daha az resmi kayıt megapiksel.

DMC-FZ45 Dolby Digital Stereo Creator yüksek ses kalitesi ile AVCHD Lite HD film kaydı yapabilirsiniz.Motion JPEG formatında da mevcuttur(yani 1280 x 720 piksel).Sadece Motion Picture Button basın ve çekim başlıyor.Yaratıcı Film Modunda,çekim hızı ve diyafram ayarlanabilir.iA modu da hareketli resim kaydetme aktif olabilir.Zaman DMC-FZ45 Panasonic Viera için isteğe bağlı bir mini HDMI kablosu üzerinden bağlandığında,TV uzaktan kumanda büyük kolaylık ile oynatırken zevk için kullanılabilir.

POWER O.I.S.(Optik Görüntü Sabitleyici)neredeyse geleneksel MEGA OIS el sallamak düzeltme gücü iki katına Yani bulanıklık olmadan güzel bir gece görüntüsü yakalanabilmektedir.Etkinleştirme POWER OIS,Akıllı ISO Kontrolü,Detection AF/AE Yüz Tanıma Face,Akıllı Sahne Seçici,Akıllı Pozlama ve AF Tracking, kamera iA Mode tüm çalışır.Ve Mutlu Mode canlı unutulmaz sahneleri için renk doygunluğu ve parlaklık optimize eder.

Akıllı Çözüm teknolojisi ile,3 alanları-detaylı doku alanları ve yumuşak geçişleri alanları özetliyor-otomatik olarak algılanır.Netlik üniforma donanımın yanı sıra,bu teknolojiyi tam en etkili şekilde piksel alanına göre sinyal işleme pixel yapar.Sonuç olarak,görüntü net ve berrak hem fotoğraf ve film bulunmaktadır. Akıllı Zoom yaklaşık tarafından yakınlaştırma oranı uzanır.1.3x görüntü kalitesi bile dijital zum birleştirerek sürdürmek. 24x optik neredeyse 32x eşdeğeri uzatabilirsiniz.

Mükemmel manuel kontrol edilebilirlik DMC-FZ45 ile avantajdır. jog dial işlerliğini artırır.Ayrıca, kolay manuel mümkün DMC-FZ45 ile.Benim Renk Modu ve Film Modu kolay renk efektleri sizin lehinize maç özelleştirmek olun.İleri Sahne Modu hızlı sık kullanılan Portre,Manzara,Spor,Gece Portre,ya da mod kadranı ile Close-up Modu belirlemenize olanak tanır.DMC-FZ45 de 3,0 inç 230,000-geniş görüş açısı ile Intelligent LCD bulunuyor.Daha Fazla Bilgi
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: