Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Muhteşem Seyahat Videoları Çekmenin sırrı,Çekim Teknikleri

Çok çeşitli çekimler yapmak ve filminizin temposunu değiştirmektir.Seyahatin kendisi size öykünüzün yapısını verecektir,Bu yüzden her şeyi çekin ve kamerayı çalışır durumda bırakmaktan kaçınmayın-bu sayede daha sakin ve doğal çekimler elde edersiniz.

Yaşamdan Bir gün
İlgilendiğiniz bir nesneyi seçin ve bunu bir filme dönüştürün.Bu, film çekmenin mükemmel bir yoludur.Bunlar, yaratmanın bol eğlenceli olması bir yana, bir insanın yaşamına bir pencere açması açısından da gerçekten ilgiyle izlenebilir özelliktedir.Birkaç ipucunun başından sonuna dek öykünün tamamını anlatmanıza nasıl yardımcı olacağını öğrenmek için okumaya devam edin.
Filminizi planlayın:filminizin bir giriş,gelişme ve sonuç bölümlerinin olmasını sağlamak için kabaca da olsa bir plan yapmak faydalı olabilir.
Çekimlerinizin temposunu değiştirin:bazılarını birkaç saniye sabit tutarken,diğerlerinin hızlı bir şekilde yönünü ve çerçevesini değiştirin.
Yanınızda çekim yapmaya devam etmenizi sağlayacak kadar pil,kaset,disk veya bellek kartı bulundurduğunuzdan emin olun.
UNUTMAYIN:
Günbatımları ve binalar çok statik konular oluşturur.Sahneye arkadaşlarınızı da ekleyerek çekimlerinize canlılık kazandırın.

Yol tabelaları,restoran menüleri,dur işaretleri ve haritaların kısa klipleri filminize yer işaretleri sağlar ve nerelerden geçtiğinizi hatırlamanıza yardımcı olur.


Handycam'inizi suyun altına sokmak,kumsala veya derin karlara götürmek inanılmaz eğlencelidir.Kameranızı emniyeti için bir Spor Paketi kullanın

İlgili aksesuarlar:
Spor Paketleri
Kameranızı Spor Paketleriyle suyun altına sokun.

Tripodlar
Bir tripod en zorlu koşullarda bile kameranızın sabit kalmasını sağlar

Mikrofonlar
Ek bir mikrofonla sesleri daha da iyi bir kalitede yakalayın.
İlgili konular:

Dramatik perspektifler kullanma
Filmlerinizde dramatik perspektiflerin nasıl kullanılacağı hakkında bilgi alın Diger..

Zum kullanımında uzmanlaşma
Dramatik efektler için kameranızın zumunu kullanın .Diğer.....

Ses kaydetme
Videolarınıza atmosfer ve çarpıcı özellik katmak için sesi de yakalayın. Diğer....
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: