Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Vocas Systems DSLR Ürünleri Kamera Destek Ray Sistemi

Hollandalı mattebox ve zoom denetleyici üreticisi Vocas Systems,HD kalitesinde görüntü çeken DSLR (Digital Single Lens Reflex)tarzı kameraların miktarının arttığını gördü ve ürün ailesini bu tarz kameralar için tasarladığı aksesuarlarla genişletti.

Bu ürün serisinin temeli,DSLR kameraların altına yerleştirilen ve üzerine her tür 15 mm aksesuar takılabilen 15mm’lik bir ray destek sistemi.Bu 15mm ray sistemi DV ve yayın kameraları piyasasında standart,ve bu destek sistemi için küçük mattebox ve takipli odak donanımı gibi birçok uyumlu aksesuar var.
DSLR kurulumları için Vocas Systems’ın geliştirdiği bir dizi yeni 15mm aksesuar var:
En uygun ergonomik düzenleme için destek sisteminin 15mm’lik raylarının istenen noktasına takılabilen,dolgulu gerçek deri el tutma yerlerine sahip sistem.


15mm rayların arka ucuna doğrudan takılan bir omuz desteği.Bu omuz desteğinde ağır bir kameranın bile omuzda rahatça taşınacağı kalın plastik yastık bulunuyor.
Omuz desteği için özel üretilmiş bir 15mm denge plakası. Bu denge plakası omuz desteğini kamera tarafına doğru ilerletiyor.DSLR kameralar gibi merkeze yerleştirilmiş vizörü olan kameralar için çok kullanışlı

Bu 15mm’lik aksesuarlar bir araya getirilerek çeşitli durumlar için bir dizi farklı kurulum oluşturulabiliyor.
Vocas ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 288 41 39 numaralı telefondan Nefan’ı arayabilirsiniz
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: