Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

LongPlay'lerinizi Kaydetmek Müzik Depolamak için iON LP 2 CD Turntable

LP 2 CD en hızlı, CD'ler için bilgisayara bağlayan güçlük hiçbiri ile vinil kayıtlarını dönüştürmek için en kolay yolu. Müzik için Arabada,Evde, Bilgisayar ya da CD çalar ile herhangi bir yere dinleyin!
Çal LP halinde albüm 2 CD ve kayıt dahili CD yazıcı bir veya daha fazla CD kopyaları. Veya, bilgisayarınızı bağlamak kolay iTunes, iPod ya da MP3 çalar için müzik aktarmak. LP 2 CD yazılımı ile hızlı, kolay iTunes Sadece pikap üzerinde kayıt yeri ve boş bir CD takın. Play Your vinil, kayıt düğmesine basın ve LP 2 CD yapalım!
Play Your LP

Kaydetmek müzik depolamak için

Boş bir CD koy-R

Seçin şarkı ve CD'ye isabet





LP 2 CD Mac için PC EZ Audio Converter tam otomatik algılama () ve şurada EZ Vinil Dönüştürücü ile bir yazılım CD'si içermektedir. Kaydeder ve doğrudan iTunes vinil dönüştürmek basit yoldur. It's like magic! Siz farkına varmadan, sizi iTunes yıllarda duymamış ya da iPod üzerinde şarkıları dinlerken duyarız. Gracenote ™ MusicID ile EZ Vinil Dönüştürücü ücretsiz bir yükleme versiyonu tam otomatik adlandırma için dahildir.
Artık müzik arabada, evde, bilgisayar ya da herhangi bir yere standart bir CD player ile dinleyebilirsiniz. Kayıtlarınız dönüştürme LP ile bir çırpıda 2 CD.


Temel Özellikler
All-in-one:CD kaydedici kopya müzik-vinil örülmüş
Kopya tüm albümler yapmak veya kendi özel mix CD
Işleri tek başına veya bilgisayarınıza bağlı
Içerir EZ Vinyl Converter 2 yazılım güçlük için(PC)ve EZ Audio Converter (Mac)-ücretsiz bilgisayar kayıt
LINK:  BURDAN
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: