Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony HD ile her şeyi yakalayın CCTV SNC-RH124 HD DOME KAMERA

Iç kullanım için Tasarlanmış,SNC-RH124 HD PTZ Dome Kamera HD Çözünürlüklü, 16:9 Görünüş (1280x720, 30 fps) Mükemmel Resim Kalitesi Sunuyor ve Yüksek Hızlı Piyasadaki En Etkili CCTV Kamera RH124 Bir Hale Yeteneği panning. 210°Toplam Yatırma Aralığı ve 360° Sonsuz Yüksek Hızlı Kaydırma Özelliği ile, Hızlı ve Detaylı Yüksek Bir Düzeyde Geniş Bir izleme Alanı Kapağı Olabilir.Bu Yetenek Misyon için Bariz Bir Seçim Havaalanı Gibi Kritik CCTV uygulamaları Yapar/Sınır ve Trafik Gözetim.
Kurma ve Hizmet Süresi Yeniden Geliştirilmiş Taban Tarafından,Hızlı Yayın Mekanizması,HPoE (High Power over Ethernet) Özelliği ve Birden çok Codec'leri için Destek Sistem Tasarımı,Entegrasyon ve Kurulum için Esneklik Sağlar.
SNC-RH Serisi Kameralar da)IP üreticilerinin Çeşitli Ürünler izlenmesi Kolay Birlikte Çalışabilirlik için Uygun ONVIF(Open Network Video Interface Forum Özellik.
Sony High Definition PTZ ağ dome kameralar ayrıntı düzeyi daha önce hiç görülmemiş olan açık ve net CCTV görüntüleri sağlar. Gelişmiş görüntü işleme teknolojisi ile birlikte, SNC-RH124 en zorlu ışık koşulları altında bile güvenlik seviyeleri geliştirilmiş... Ayrıca seçeneği,operasyonel ihtiyaçlarına bağlı olarak daha az kameralar ile daha fazla alanı kapsayacak şekilde sağlar.
Gelişmiş Bir Görüntüleme Aralığı
Genişletilmiş Yatırma Aralığı, Özellikle Zum Görüntülerken Daha inceleyen Esneklik Sağlar.
Basit, Bakımı Kolay Kurulabilir
Kamera Monte Edilebilir Veya Müstakil Hızlı ve Büyük Ölçüde Kurulum ve Hizmet Süresini ve Maliyetini Azaltır Yeni Geliştirilmiş Taban..
Son Derece Esnek Ağ Yeteneği
Olağanüstü Operasyonel Esnekliği Yüksek Kaliteli Hareketsiz Görüntüler için Görüntü ve Ağ Türleri (JPEG Farklı  ideal bir sıkıştırma Formatı Kullanarak Keyfini Çıkarın; MPEG-4 ve H.264 net, Bant Üzerinden Hareketli Görüntü Sınırlı Ağlara).
ONVIF Uyum Birlikte Optimum Teklifi
Uyum ONVIF Açık Network Video Arayüzü Forumu ile) Birlikte Çalışabilirlik ve Üreticilerin Ağ Video Geniş Bir Ürün Yelpazesi Arasında Maksimum Esneklik Sağlar.
TANITIM VİDEOSU


TEKNİK ÖZELLIKLERİ
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: